View My Stats

АЗОТНИ И НАПОМПВАЩИ

Азотни-напомпващи продукти се използват предимно за увеличаване на азотния баланс в тялото, освен с по-добро кръвоснабдяване на тренираната мускулна група се подобрява и притокът на хранителни вещества, необходими за изграждането на здраво и хармонично тяло. Във всички продукти е добавена енергийна матрица, която спомага за по-тежки и продължителни натоварвания в залата. Това, което можете да очаквате от продуктите в тази категория е много добро напомпване и енергия по време на тренировка и по-добро възстановяване след нея.

Азотният оксид или Nitric Oxide е силно реактивна молекули газ, която има роля да транспортира информация между клетките (невротрансмитери). Основната функция е да контролира отпускането и разширяването на кръвоносните съдове, което позволява вълната от кръв да премине по-лесно.

Последни проучвания показват, че Азотният оксид или Nitric Oxide играе роля в различни други биологични процеси, включително, имунната защита, регулиране на клетъчната подвижност и клетъчния живот.Хранителните добавки с азотен оксид са станали много популярни в индустрията на фитнеса и бодибилдинга, защото те доказано увеличават чистата мускулна маса, както и издръжливостта по време на тренировка.Чрез разширяването на кръвоносните съдове, азотният оксид или Nitric Oxide увеличава кръвния поток в работещите мускули и от там по-добра доставка на хранителни вещества, хормони и кислород, което е много полезно за културистите по време на тренировката и за възстановяването. Предоставянето на повече кислород към мускулите ще гарантира, че ще имате повече енергия по време на тренировка, а също така ще тренирате по-дълго.Хранителните добавки с азотен оксид или Nitric Oxide ще ви повишат мускулната маса и сила, защото ускорява възстановяването, ще ви удължат тренировките и ще ви дадат повече енергия.

  • Азотният оксид или Nitric Oxide помага за понижаване на умората.
  • Азотният оксид или Nitric Oxide повишава напомпването по време на тренировка.
  • Азотният окис или Nitric Oxide ускорява възстановяването.
  • Азотният окис или Nitric Oxide увеличават чистата мускулна маса, както и издръжливостта по време на тренировка.

 

 

АЗОТНИ И НАПОМПВАЩИ
Производители
Подреди по