ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

ОРГАНИЧНИ ХЛОРЕЛА ТАБЛЕТКИ

  • Марка: MYPROTEIN

Едноклетъчните синьо-зелени водорасли са добити от остров в Южнокитайско море. Водораслите хлорела са култивирани във филтрирана вода под стриктен контрол. Хлорела въплъщава изобилие от ключови витамини и минерали, включващи калций, желязо, фосфор и калий. Клетката на хлорела се състои от здрава клетъчна стена, която бива разрушавана посредством технология използваща джет струя, която въпреки, че разрушава стената, запазва нутриентите непокътнати , такаче те да са непокътнати и в същото време достъпни за консуматора. След това водораслите биват изсушавани и смилани, за да се получи праховата форма, която е компресирана в таблети, съдържащи 500 мг хлорела. Таблетките хлорела са инспектирани доброволно, за да бъдем сигурни, че отговарят на високите изисквания на Тhe Medicine and Healthcare products Regulatory Agency, които отиват дори по-далеч в стандартите си относно легалните изисквания към суплементите обикновено. Не са използвани никакви набухватели, които могат да влошат вкусовите качества на продукта. Organic Chlorella Tablets са сертифицирани от The Soil Association с код GB-ORG-05.

Витамин D допринася за поддържането на костите, нормалната функция на мускулната и имунната система. Вит. B12 и желязото допринасят за намаляване на умората и отпадналостта. Желязото е важно и за формирането на червените кръвни клетки и транспорта на кислорода в тялото. Йода и желязото заедно допринасят за когнитивната функция, докато витамин B12 допринася за психологичното здраве.

  • 100% Органични
  •  Богати на витамин D
  • източник на желязо и йод

 

 

                                                                  НАЧИН НА УПОТРЕБА

Консумирайте 6 таблетки дневно за предпочитане с храна.

Не надвишавайте препоръчваната дневна доза. Продуктът не трябва да се ползва като заместител на балансираната диета. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина. Съхранявайте далеч от деца. Подходящ за вегетарианци и вегани.

 

 

Хранителна стойност

  На доза
Витамин D 18 μg (RI* 360%)
Витамин B12 1.8 μg (RI* 72%)
Желязо 3.039 mg (RI* 22%)
Йод 30 μg (RI* 20%)
Хлорофил 77.4 mg
50,49 лв.
Базова цена:50,49 лв.
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!