• Производител: OstroVit

Arginine

24,80 BGN
+ -

OstroVit Arginine e незаменима аминокиселина, което означава, че не може да се синтезира от тялото и трябва да се приема от храна или като хранителна добавка.

OstroVit Arginine е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксификацията на тялото и подсилва имунната система. Той е изключително полезен за трениращите поради участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има действие на вазодилатор, участва в процесите на снабдяване с кръв на мускулните клетки.

OstroVit Arginine подпомага и свалянето на излишните мазнини, като увеличава нивата на растежния хормон. Той също така увеличава сексуалната функция, като увеличава кръвния поток към половите органи, което води до засилване на еректилната функция. Arginine подпомага възстановяването след тежко физическо натоварване и увеличава количествата кислород, което могат да поемат мускулите.

Стимулиране отделянето на растежен хормон
Подобряване кръвоснабдяването към клетките
Съдоразширяващо действие
Подобряване на възстановяването след тренировка.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте от OstroVit Arginine по една доза1-3 пъти дневно.
 
 
СЪСТАВ:
 
 
 
 
Нето тегло на продукта: 210 g
Порции на контейнер: 42
Размер на порциите: 5 g

Активни съставки На 100 g За порция % RI *
L-аргинин 90.88 g 4544 mg -
говеда 1 g 50 mg -
Витамин В6 100 mg 5 mg 357

* RI - Референтен прием

L-аргинин, аромати, регулатор на киселинността - лимонена киселина, таурин, подсладители: сукралоза, ацесулфам К; пиридоксин хидрохлорид (витамин В6).

Хранителната добавка. Съдържа подсладители.

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусам, овес, яйца, ракообразни, риба.