View My Stats

CREA EXTREME TANK

 • Производител: BEVERLY NUTRITION

CREA EXTREME TANK от Beverly Nutrition е формула, направена със 100% чист креатин микронизиран монохидрат (CREAPURE) с висока чистота и качество.Креатин монохидратът е една от най-популярните добавки сред спортисти и атлети, тъй като подобрява производителността и увеличава общата мускулна маса.Креатин монохидратът увеличава физическите показатели по време на многократни кратки и дълготрайни усилия, драстично увеличавайки способността ви да се концентрирате, сила и издръжливост. Има много научни доказателства в подкрепа на консумацията на тези добавки, резултатите от които са видими в краткосрочен план.

Ползи за въздействие:

 • Увеличава мускулната сила и експлозията
 • Повишава сърдечно-съдовата резистентност
 • Помага при вътреклетъчна хидратация
 • Намалява процесите на възстановяване между краткосрочните и дългосрочните усилия
 • Предотвратява изчерпването на запасите от фосфокреатин и анаеробното упражнение може да се поддържа за по-дълго време
 • Поддържа нивата на гликоген при аеробни упражнения преди консумация на метаболитна енергия.
 • Благоприятства увеличаването на мускулната маса.

Креатинът се генерира естествено в нашето тяло, чието производство произхожда от черния дроб и бъбреците. Аминокиселините L-Glicina, L-метионин и L-аргинин са от съществено значение за поддържане на балансирани нива на нашия енергиен метаболизъм. Това е така, защото телесните клетки функционират главно върху молекула, наречена ATP (Аденозин трифосфат ), която се използва като енергия. Ниското ниво на фосфокреатин се причинява от консумацията на ATP резерви в мускулите поради анаеробни упражнения и това има мускулна умора и невъзможност за да може да изпълнява упражнението, докато не бъде попълнено.Научните изследвания, проведени върху анаеробни спортисти, показват, че креатинът като добавка помага за балансиране и повишаване на оптималните нива на вътреклетъчна енергия, което позволява по-добро представяне при тренировки с висока интензивност в кратко и дълго време.

За кого е подходящо:

Креатинът е идеален за спортисти, които извършват интензивни краткосрочни и дългосрочни тренировки: спортисти по сила и издръжливост, спорт с високо мускулно натоварване, контактни спортове по бодибилдинг, CrossFit, лека атлетика, футбол, баскетбол, високи планини и т.н. ... подходящи за аеробни и анаеробни упражнения.

Хората, които извършват фитнес занимания и искат да увеличат силата, издръжливостта и да увеличат мускулното си развитие.

Допълнения, с които можете да комбинирате:

Креатинът е идеален продукт за комбиниране с протеини и особено въглехидрати, тъй като последният е перфектен проводник на вътреклетъчна енергия, можем да го комбинираме и с:

 • Въглеродни хидрати
 • Серумен протеинов изолат
 • Серумен протеин хидролизиран
 • Серумен протеинов концентрат
 • мултивитамини
 • Tribuli
 • Мастни киселини

 

 

                                                                        НАЧИН НА  ПРИЕМАНЕ:

 

ПЪРВА СТЪПКА

През първите пет дни приемайте по 20 грама креатин на ден, разделен на четири приема по 5 g снимки. Първата напитка със закуска, втората напитка с храна, третата напитка след тренировка и последната напитка с вечеря. Това се нарича « зареждане » на креатин. Доказано е, че работи още по-добре, ако поглъщате всяка доза от 5 грама с около 100 въглехидрати ( Естествен плодов сок ). Това причинява нужда от инсулин, който освобождава креатин в мускулите.

Втора СТЪПКА

След фазата, в която сте заредили креатин в продължение на 5 дни, можете да поддържате нивата на креатин в тялото само с 5 грама на ден, ако е възможно веднага след тренировка. ПО-ДОБРЕ Е, АКО СЕ КОМБИРАТЕ С КАРБОХИДРАТИ ( НАТУРАЛЕН ПЛОД ЗУМО БЕЗ АЗУКАР

 

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Пазете се от пряка слънчева светлина. Да се съхранява при температура, не по-висока от 25 ° C, на сухо и хладно място, далеч от слънчевата светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Забележка: Препоръчително е да се консултирате с лекар или диетолог, когато имате въпроси относно консумацията на този продукт.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.