ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Snovitra 20 mg Vardenafil

 • Производител: RSM Enterprises - India

Snovitra 20 mg - оригинална индийска Левитра – Варденафил, повишава сексуалната ви мощ и спомага за по-здрава ерекция. Активната съставка на ВАРДЕНАФИЛ (Verdenafil) спомага на кръвоносните съдове в пениса да се разширят и напълнят с кръв. Това повишава сексуалната ви мощ и спомага за по-здрава ерекция. Активната съставка ВАРДЕНАФИЛ (Verdenafil) е изключително ефективна при борба с импотентността и проблеми с ерекцията.Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може VARDENAFIL /ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА/ да бъде ефективен.

С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалният акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти.

Проблемите, свързани със сексуалното здраве на мъжете, стават все по-важни. Значителен брой представители на по-силния пол са изправени пред различни разстройства и разстройства в сексуалната сфера. Еректилната дисфункция с тежки симптоми на слабост се проявява не само при възрастни хора, но и при зрели и сравнително млади мъже. За голяма радост на много представители на по-силния пол се появиха ефективни агенти, които могат да се справят със симптомите на сексуална импотентност. Не само скъпите маркови продукти, но и по-достъпните генерични продукти ви позволяват да се наслаждавате на секса дори при наличие на сексуални дисфункции. Сред ефективните и висококачествени копия на известната Levitra може да се отнесе подготовката на индийското производство Snovitra, както и оригиналът, направен с помощта на варденафил като основна активна съставка.

Snovitra 20 mg е висококачествено копие на Levitra, което съдържа 20 mg активно вещество, тоест максималната доза варденафил, която може да издържи на сериозни еректилни разстройства и нарушена потентност. Действието на лекарството се основава на осигуряването на блокиращ ефект върху ензима PDE-5, в резултат на което нормалният приток на кръв се стабилизира в тазовите органи и се елиминира намесата с притока на кръв към пениса по време на сексуална възбуда.

Таблетките Snovitra се препоръчва да се купуват при наличие на нарушения на потентността, свързани с функционални нарушения в организма, както и при високо психологическо и физическо натоварване (стрес, умора, изтощение и др.). Важна характеристика е липсата на неволно повдигане на пениса. Появата на ерекция може да бъде резултат само от естествена сексуална стимулация, предизвикваща желание да се включи в сексуален контакт.

Таблетките Snovitra са лекарство, предназначено да коригира нарушенията на потентността при мъжете. Основната активна съставка е варденафил - селективен инхибитор на фосфодиестераза тип 5. Под неговото влияние се отделя азотен оксид, който допринася за отпускането на гладката мускулатура и запълването на кухите тела на пениса с кръв. Поради ефекта на лекарството се появява упорита и висококачествена потентност, което прави възможно пълно сексуално общуване. Лекарството няма независима способност за възбуждане, поради което за появата на ерекция е необходимо наличието на подходящ сексуален стимул.

Лекарството се предписва при наличие на еректилна дисфункция, когато състоянието на пениса по време на възбуждане не позволява нормален сексуален контакт или ако ерекцията изчезне за много кратко време. Преди да приемете лекарството, препоръчително е да се подложите на преглед и да получите разрешение на лекар, тъй като лекарството има противопоказания, особено за по-възрастни мъже и страдащи от хронични заболявания.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 по 1 таблетка на 24 часа.

Началната доза на лекарството Snovitra 20 обикновено е 10 mg, тоест половин таблетка. Това е необходимо за по-лесна адаптация на организма, както и за определяне на оптималната доза, тъй като някои мъже им е  достатъчно от това количество от лекарството.

Максималната дневна доза не трябва да надвишава 20 mg (една таблетка).

Вземете хапчето 10 до 30 минути преди планирания сексуален контакт. Оптималното количество от лекарството в кръвта се наблюдава половин час след прилагане. Действието на таблетката продължава до 8 - 12 часа, след което лекарството постепенно се екскретира от тялото. През цялото това време мъжът има възможност да извършва нормални сексуални действия с минимална почивка между тях.

Приемът не зависи от приема на храна. Също така, заедно с лекарството, е позволено да се приемат алкохолни напитки, но в минимални количества, за да не се навреди на здравето.

Сновитра 20 mg  действа върху тялото на човек, идентичен на добре познатата Левитра. Варденафил се нуждае от един час за експозиция, в това отношение човек трябва да вземе хапчето предварително, без да отлага този въпрос в последния момент. В зависимост от състоянието на потентност, може да избере както доза от 20 mg, ако вече има опит с употребата на лекарството,така и по-ниска концентрация на веществото,разделяйки таблетката на 2-4 части.

 

Странични ефекти:

С назначаването нежеланите реакции са рядкост. По принцип те се появяват при превишаване на дозата, особено повече от препоръчителната дневна доза от 20 mg.

Страничните ефекти могат да се появят, както следва:

 • Гадене, повръщане, диспепсия.
 • Появата на настинка.
 • Главоболие.
 • Виене на свят.
 • "Приливи."
 • Чест пулс, сърцебиене.
 • Болка в долната част на гърба, гърба.

В повечето случаи такива явления изчезват след намаляване на дозата.

 

Предимства от употребата на SNOVITRA 20mg

 

 

 • Голяма производителност.
 • Доказано качество.
 • Бързото начало на активната фаза.
 • Дълъг период на дейност е до 12 часа.
 • Кратка почивка между актовете.
 • Подобряване на психическото и физическото състояние на мъжете.
 • Постигане на хармония в сексуалните отношения с партньор.

С такива показатели инструментът е заслужено популярен сред мъже от различни възрасти.

59,20 BGN
Базова цена:59,20 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти