ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Carbo Engine

  • Производител: Swedish supplements

Carbo Engine съдържа специално формулиран уникален микс от въглехидрати!

CelluCarb ™ е за тези, които искат бърза, но стабилна доставка на енергия под формата на въглехидрати. Най-важното гориво за Вашата мускулна работа са въглехидратите и пониженото им ниво води до по-лошото Ви представяне в различни видове спорт.

  • Лесно усвояване, без подуване
  • Добавени минерали
  • Подобрява възстановяването
  • Лесно смесване 

Swedish Supplements са взели концепцията на Carbo Engine за въглехидратните добавки на съвсем друго ниво, като са създали уникална формула, направена за различните видове въглехидрати, разделили и разтеглили молекулите, според различните им структури и сложност. Заради тяхната различна, уникална молекулярна структура и тегло те се абсорбират с различна скорост от организма, което осигурява постоянна и продължителна енергия.

CelluCarb съдържа още, внимателно подбран състав от електролити и минерали. Carbo Engine е идеален за смесване с аминокиселини и креатин, което допринася за по-голяма ефективност.

Използвайте Carbo Engine преди Вашата физическа натовареност, за да постигнете максимален ефект. След физическата активност е препоръчително да приемете бързоусвоимо въглехидрати и протеин, за да възстановите гликогена, който са загубили Вашите мускули по време на тренировката.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

1 мерителна лъжица се смесва с 300-500мл вода в шейкър, като се разбърква добре. Приемайте от 1 до 3 дози на ден според нуждите от въглехидрати!

39,90 BGN
Базова цена:39,90 BGN
Подобни продукти