• Производител: Swedish supplements

THE CUTTER

49,90 BGN
+ -

“Изрежете” мазнините с THE CUTTER на Swedish Supplements!

The Cutter
 е разработен в едно уникално сътрудничество между химичния отдел на Swedish Supplements и Даниел (The Butcher) Атерхаген. Тя включва комбинация от Кофеин, Лют пипер, Зелен чай, Форсколин и Хлорогенна киселина от Зелено кафе на зърна. Това е правилно синхронизиран бленд, който гарантирано ще Ви помогне да се отървете от излишните мазнини!

  • Добре известни функционални съставки за ефективно изгаряне на мазнини
  • Високо съдържание на Кофеин
  • Мощен термогеннен ефект
  • Естествен диуретик
  • Силен енергитик


Кофеинът е мощен стимулант на централната нервна система. След като кофеинът се консумира, той се абсорбира в кръвния поток и в другите тъкани на тялото. Кофеинът е известен с това, че има стимулиращ и диуретичен ефект. Усвоява се напълно от организма за около 45 минути и остава в тялото за период от 3 до 6 часа. Благодарение на Кофеина ще получите повишена енергия и фокус, които ще спомогнат за пълноценна тренировка и енергия през целия ден!

Зеленият чай е втората най-консумирана напитка в света след кафето. Той съдържа мощни антиоксиданти, наречени полифеноли. Стимулира тялото да използва мазнините като енергиен източник. Зеленият чай ускорява метаболизма
, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин (норадреналин). Също така подобрява състоянието на чревната флора и очите, предпазва кожата от вредните ултравиолетови лъчи.

Форсколинът води до активиране на ензима Аденилат Циклаза, чиято функция е да повиши нивата на Аденозин Монофосфат в организма. По този начин се активира хормона Липаза, който подпомага разграждането на триглицеридите ( телесни мазнини). Повишените нива на Аденозин Монофосфат (САМР) също така стимулират функциите на щитовидната жлеза и ускоряват цялостния метаболизъм на организма.

Лют червен пипер съдържа веществото “Капсаицин”. Научните изследвания категорично доказват изключително силното въздействие на Капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини, като намалява апетита. Също така повлиява благоприятно главоболието, намалява алергичните реакции и подпомага перисталтиката. Лют червен пипер е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин.

Зеленото кафе има високи нива на хлорогенова киселина (CGA). CGA намалява нивата на кръвната захар в организма и в резултат на това, по-малко енергия се съхранява в организма като това води до използването на мазнините в тялото Ви, за енергия, което от своя страна пък води до пряка загуба на тегло!

Да бъдеш на диета обикновено се свързва с умора и глад, което усложнява ежедневието и постигането на тази заветна цел. The Cutter Ви дава инструментите, с които може да елиминирате тези проблеми и да направите загубата на тегло по-лесна.

 

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Приемайте по 2-3 капсули сутрин с много вода. Никога не превишавайте дозата от 3 капсули за 24-часов период. Избягвайте употребата на продукта късно вечер. Започнете с по-ниска доза и постепенно увеличавайте до достигане на подходящия за вашия организъм брой капсули.

 

СЪСТАВ:

 

 

Хранителна стойност

На капсула

На доза

Кофеин (безводен)

100 mg**

300 mg**

Зелен чай (Camelia Sinensis)

100 mg**

300 mg**

Зелено кафе (със съдържание на Хлорогенна киселина)

50 mg**

150 mg**

Лют червен пипер

50 mg**

150 mg**

Колеус форсколий

25 mg**

75 mg**

капсула: желатин, оцветители: E-171 и E-120. 

 

 

Важно: Добавките не трябва да се използват като алтернатива на разнообразната диета. Важно е да спазвате балансиран хранителен режим и да водите здравословен начин на живот. Препоръчваната доза не трябва да се надвишава. Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Съхранявайте го на сухо и хладно място, недостъпно за деца.