• Производител: Swedish supplements

AAKG

44,90 BGN
+ -

Swedish Supplement Представя един иновативен продукт, а именно AAKG Nitro + TMG. Това е нов вид комбинация, която ще направи напомпването още по-силно и пълноценно. Комбинацията от AAKG и TMG ще Ви накара да се чувствате толкова напомпани и енергични по време на тренировка, както никога досега и то без да повлиява на нервната Ви система и сърцето.

Аргинин алфа-кетоглутаратът е една малко по-различна форма на аминокиселината Л-Аргинин, при която аргининът е химически свързан с алфа-кетоглутарат, който е ключов посредник за енергийния цикъл на Кребс, а също и за метаболизма на аминокиселините.
ААКГ показва способност да повишава секрецията на инсулин и хормон на растежа, което води до засилен анаболен ефект.


Триметилглицин (TMG)
 е естествено съединение, производно на аминокиселината глицин, което доказано увеличава издръжливостта и мощността само след 15 дни прием. Това позволява по-голям брой повторения по време на интензивни тренировки и съответно подобряване на спортните резултати. Счита се, че триметилглицин повишава синтеза на креатин, което води до повишаване на силата, издръжливостта и обема на мускулите.

AAKG Nitro+ на SWEDISH Supplements е хранителна добавка на прах с аргинин алфа-кетоглутарат. Продуктът е предназначен за онези физически активни хора, които харесват усещането за напомпване по време на тренировка. Аргининът в комбинация с добавения триметилглицин (извлечен от червено цвекло) разширява кръвоносните съдове. Разширяването на кръвоносните съдове води до увеличен кръвен поток към мускулите и по-доброто им снабдяване с кислород и хранителни вещества.

AAKG Nitro+ на SWEDISH Supplements е подходящ за онези от вас, които искат да увеличат обема на мускулите си и да извлекат максимума от тренировката.

  • Осигурява увеличена възприемана помпа
  • Има положителен ефект върху протеиновия синтез
  • Добавете аргинин алфацетоглутарат
  • увеличава отделянето на азотен оксид в кръвта

Начин на приемане:

приемайте 1 доза, 30 минути преди тренировка. За максимален ефект и за хора, които целят покачване на сила и мускулна маса се препоръчва и приема на бързи въглехидрати заедно с AAKG Nitro + TMG.