• Производител: Swedish supplements

Beta Alanine

43,40 BGN
+ -

  Beta Alanine Powder е хранителна добавка, която ще подобри издръжливостта и спортните ти резултати, благодарение на отличното качество на съдържащата се аминокиселина в нея – бета аланин.

Бета-аланинът подтиска нивата на ph в тялото, благодарение на което понижава генерирането на млечна киселина по време на тежки физически натоварвания.

Това е органично – модефициран изомер на основната аминокиселина аланин и участва в производството на карнозин.

Тази аминокиселина е сред задължителните съставки на почти всичи preworkout продукти. Продуктът е предназначен за активно спортуващи хора и високо интензивни тренировки.

Ако искаш да добавиш ефективен продукт към хранителния си режим и да подобриш своята издръжливост, то Swedish Beta Alanine Powder е перфектният продукт за теб.

Beta-Alanin Powder е идеалният помощник на всеки, който иска повече енергия и издръжливост, без това да влияе на нерната система или на сърцето.

SWEDISH Supplements - Beta-Alanin Powder  ще Ви даде енергията, от която имате нужда, без да Ви превъзбуди или да има рязък спад, след като приклщючите тренировка.

  • увеличава издръжливостта;
  • повишава аеробния капацитет на мускулите;
  • повишава силата;
  • намалява умората;
  • ускорява изгарянето на мазнини;
  • регулира млечната киселина;
    Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Бета-Аланин в тялото, ето защо допълването на диетата с Бета-Аланин е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на Бета-Аланин, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно.

 

 

Начин на употреба :

Beta-Alanin Powder Приемайте 4гр(една мерителна лъжичка) сутрин и/или 20-30 минути преди тренировка.

Beta Alanine Magnum  Приемайте 2-4 капсули сутрин и/или 20-30 минути преди тренировка.