ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Bloody Pump / Nitro Expand System

  • Производител: Swedish supplements

 Bloody Pump / Nitro Expand System е най-новото попълнение в семейството азото-напомпващи продукти на Swedish.

Този Pre-workout продукт цели да достави истински мускулен „взрив“!

Продуктатът съдържа вещества, които имат за задача да намалят млечната киселина, за да позволят повече повторения и по-добри тренировъчни резултати, да подобрят фокуса и да осигурят повече мотивация.

Всички вещества са добре дозирани, за да дадат оптимален ефект. Всяка доза съдържа не по-малко от 25 грама активни вещества.

Част от тези вещества биват:

Цитрулин Малат, който е прекурсор на аргинина и се използва за повишаване на азотия оксид. Също така увеличава прага на „отказ“ на мусулите и поддържа и осигурява по-дълго напомпване.

Glycopump е патентовано глицеролно съединение, което съдържа 6 пъти повече глицерол от обикновенните сортове. Глицеролът създава осмотично налягане в мускулните клетки, което изтегля течност и създава еластичност в тях.

Бета-аланин е аминокиселина използвана от организма за създаване на ди пептид, наречен карнозин. Карнозинът действа, като буфер, защото влияе върху киселинността на мускулната тъкан и я намалява. По-високите му количества намаляват усещането за умора, тъй като млечната киселина се инхибира.

Бетаинът е доказано вещество, което повишава азотния оксид, като по този начин подобрява производителността и стимулира мускулната работа. Освен това намалява производството на хомоцистеин тиолактон, който на определени нива може да попречи върху протеиновия синтез.

Аргинин алфакетоглутарат (ААКГ) насърчава производството на растежния хормон, псвен това помага да се намали количеството на млечна киселина и амоняк, което може да причини мускулна болка и забавено време за възстановяване между тренировките.

Тирозинът е прекурсорна киселина, която допринася за доброто психическо здраве, позитивното настроение, повишения фокус и по-високите нива на енергия. Също така стимулира отделянето на щитовидните хормони, като допринася за повишаването на телесната температура.

Тауринът помага на клетките да се разширят и по-този начин да задържат течност. В резултат на това може да се подобри протеиновия синтез. В допълнение тауринът действа, като антиоксидант и има понижаващ кортизола ефект, а също така има положителен ефект върху функцията на паметта и защитава сърцето.

Глутатионът е трипептид, който притежа антиоксидантен ефект. Действа протективно върху черния дроб и сърцето, както и детоксикиращо. Също така предпазва азотния оксид от окислително увреждане и значително засилва ефекта на Цитрулина.

Ползите от Swedish Bloody Pump / Nitro Expand System биват:

• Осигурява експлозивна сила;
• Увеличава издръжливостта;
• Подобрява тренировъчните резултати;
• Спомага увеличаването на чистата мускулна маса;
• Има напомпващ ефект;
• Избистря фокуса;
• Повишава нивата на азотния оксид;
• Намалява количествата на млечната киселина;
• Подобрява протеиновия синтез;

 

Начин на употреба:

приемайте по 1 доза до 30-40 минути преди тренировка от Swedish Bloody Pump / Nitro Expand System.

77,90 BGN
Базова цена:77,90 BGN
Подобни продукти