• Производител: Swedish supplements

Chromium

22,40 BGN
+ -

Swedish Supplements Chromium е перфектният суплемент за хора, които имат проблем с инсулиновите нива и глада за захар (сладко )

  • Подтиска апетита към сладки храни
  • Регулира нивата на кръвната захар
  • Намалява мазнините

    Хромът е изключително важен за човешкия организъм минерал, но за съжаление храните, в които се съдържа са малко. Затова в определени случаи, се препоръчва да се приема допълнително под формата на добавка.
    Хромът оптимизира действието на инсулина, а дългосрочната му употреба оказва ефективен контрол върху нивата на кръвната захар у хора с въглехидратна непоносимост. Веднъж попаднали в организма, въглехидратите се разпадат до прости захари, които се абсорбират в кръвния поток. Времето за което кръвната захар се покачва, както и последващото покачване на инсулина, варира в зависимост от храната, която консумираме. Бавното освобождаване на захарта в кръвта е основна част от всяка здравословна диета и първата, най-важна стъпка за поддържане на кръвната захар в норма.

    Според много съвременни проучвания, хромът върши чудеса в тялото – от потискане на апетита - особено за въглехидрати, до постепенното намаляване на теглото и намаляване на симптомите при сърдечно-съдови заболявания, диабет и др.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

приемайте по 1 таблетка, 1-3 пъти на ден, преди хранене!