View My Stats
 • Производител: Swedish supplements

Crazy 8 / Extreme PreWorkout

62,90 BGN
+ -

Crazy 8 е новото поколение пред тренировъчен продукт с 8 различни стимуланта!

Добре дошли в новата ера при пред тренировъчните продукти. Ние всички знаем историята на Swedish Supplements и развитието на продукти, които са станали модел и стандарт за това, колко добър трябва да бъде продуктът преди тренировка. Продукти като Fucked UpThe Butcher и Vigor истинското доказателство, че има работещи пред-тренировъчни продукти!

 • Огромен прилив на енегрия
 • Повишена концентрация
 • 8 различни стимуланта
 • Повече мощ
 • Повече сила
 • Повече концентрация
 • Повече издръжливост
 • Без забранени съставки

  От дълго време отделът за развитие на Swedish Supplements работи по нова уникална формула за енергия, фокус и повишена производителност. Резултатът е Crazy 8. Той съдържа не по-малко от 8 различни симуланти, които работят заедно в синергия и ви държат нащрек и се усещат от първата до последната доза. Симулантната формула се състои главно от различни кофеинови източници, извлечени от растителното царство. Следователно те имат различен характер, но с подобен ефект и дават комбиниран и изкючително силен ефект.

  За да създадем перфектна концентрация и фокус, ние откриваме Холин битартарат, л-тирозин и таурин.

  Холинът
   се използва и от организма за производството на Ацетилхолин, който е важен невротрансмитер, който участва във функции като съхранение на паметта и контрол на мускулите. В проучвания проведени върху Холин също е видно, че допълнителният прием на Холин може да допринесе за подобряване на реактивността, като същевременно повиши ефективността на спортистите.

  Crazy 8 има огромна доза Таурин, за да балансира мощния централен стимулиращ ефект. Тауринът действа като антиоксидант и има ефект на понижаване на кортизола, също така действа положително върху функцията на паметта и защитава сърцето.

  [b]Цитрулинът
   се използва широко за увеличаване на нивата на Аргинин в кръвта, освобождава азотен оксид и стимулира растежния хормон GH. Цитрулинът работи ефективно, за да намали ефекта на млечната киселина и да намали концентрацията на амоняк, като поддържа цикъла на урея. Той е популярен сред културистите, тъй като възстановява полезната интрамускулна стойност на Ph и подобрява възстановяването.

  Бета-аланинът е аминокиселина, използвана от организма за създаване на дипептид, наречен Карнозин. Карнозинът действа като буфер, защото влияе и намалява киселинността на мускулната тъкан. По-високите нива на Карнозин намаляват усещането за умора, тъй като млечната киселина се инхибира. Незабавен ефект от поглъщането на Бета-аланин е изтръпване и понякога зачервяване на кожата главно върху ръцете и лицето. Това е безвредна реакция към нивата на Бета-аланин, нарастващи бързо в кръвта. След редовен прием на Бета-аланин, парещият ефект намалява, което по никакъв начин не намалява инхибиращия ефект на млечната киселина, но се дължи на привикването на организма към нивата.

  Всички тези съставки събрани заедно в една вкусна напитка формират, този наистина уникален пред тренировъчен продукт, който ще ви накара да забравите за всички останали подобни продукти! Crazy 8 ще ви даде всичко това, което искате и не сте усещали от пред тренировъчните продукти!

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Прибавете 10 гр. от продукта (3/4 лъжички) с 300 мл вода и изпийте сместа 30 минути преди тренировка.

 

 

СЪСТАВ:

Стойност за една доза:
Матрица за повече сила 4000 мг 
L- цитрулин DL малат 2000 мг 
Бета-аланин 2000 мг
Матрица за по-добър фокус и концентрация 3500 мг 
Таурин 2000 мг
L-тирозин 750 мг
Холин битартрат 750 мг
CRAZY 8 комплекс от стимуланти 937 мг
Зелен чай (екстракт), от който 40 % кофеин  187 мг
Кофеин безводен 175 мг 
Гуарана (екстракт) (22 % кофеин) 130 мг
Зелено кафе на зърна (екстракт) 100 мг
Какао (екстракт) (от който 10 % теобромин) 100 мг
Кола (екстракт от ядки) 100 мг 
Йерба мате (екстракт от листа) 75 мг 
L-теанин  70 мг
Витаминен комплекс  11 мг
Витамин В3 (ниацин)  10 мг
Витамин В12 (Цианокобаламин)  1000 мкг

  Подсладители (Е950 и Е955), оцветител (Е131)

 

Важно! 

Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на балансирания хранителен режим.
Съдържа кофеин.
Не се препоръчва за бременни жени и кърмачки.
Да се спазва точно дозировката!
Да се приема поне 6 часа преди сън, поради риск от безсъние.

Съхранение: В хладни и сухи места, недостъпни за деца.