ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Creavolution Powder

  • Производител: Swedish supplements

Най - добрата 5-степенна креатинова матрица създавана някога!

Креатинът е може би най-добре проучвания продукт от хранителните добавки. Всеки трениращ знае, че е оказва положителен ефект за силата и експлозивността в мускулите. Креатинът се среща естествено в червеното месо и в червените боровинки и го добавя енергията, от която тялото се нуждае за бърза, експлозивна мускулната активност. Според изследвания, приема на 3 грама креатин повишава физическата активност по време на повторно усилие, свързано с кратка продължителност и висока интензивност при тренировка.

Креатинът е доказано, че частично се разрушава при контакт с киселинната среда в стомаха. Приемът на Креатин разтворен във вода също е предмет на дискусия. Някои потребители съобщават, че при приема му разтворен с вода, получават дискомфорт и подуване на стомаха. Creаvolution от SWEDISH Supplements е първият в света креатинов продукт, който осигурява двойна защита на съдържанието в капсулата. Патентованата формула със забавено освобождаване не се влияе от стомашната киселина, като по този начин цялото съдържание на капсулата, се усвоява постепенно от мускулите, без да имате никакви загуби!

Creаvolution има две форми на креатин – като и двете форми са устойчиви в стомаха, като по този начин няма загуби и не е нужно приема на голямо количество, за да се усети положителния им ефект.

Tpи-Кpeaтин Мaлaт e cъeдинeниe oт Кpeaтин мoнoxидpaт и ябълчна киселина. Beщecтвoтo e нapeчeнo така, зaщoтo cъeдинeниeтo e направено oт тpи молекули кpeaтин, прикрепени към eднa молекула нa ябълчна киселина. Тази форма може да работи по-добре от креатин монохидрат в отсъствието на въглехидрати, което често се случва по време на диети. Ябълчна киселина помага за рециклиране на млечната киселина и по-продължителен прилив на енергия.

Креатин Нитратът представлява креатин в химична връзка с нитратни молекули. Тази форма на креатина е една от най-разтворимите във вода и бионалични (скоростта и степента на усвояване) форми на креатина. При него се наблюдава силно изразена вътреклетърна хидратация(задържане на вода в самите мускулни клетки), а не извън тях. Основната разлика, обаче спрямо тази и останалите форми на креатина е, че нитратните молекули стимулират производството на азотен оскис(NO).

До момента няма нито едно доказалство за нежелани странични ефекти от употребата му за сметка на това, обаче има изследвания, които потвърждават предимствата му:

  • максимална усвояемост от организма;
  • 10 пъти по-добра разтворимост и абсорбация спрямо други форми на креатина;
  • по-изразено и продължително напомпване;
  • подпомага изграждането на чиста мускулна маса;
  • подпомага възстановяването;

увеличаване на силата;

В Creаvolution откриваме трето вещество, Cretinol O Phosphate (COP). To e много подобно на креатина в тяхната химична структура, но не се появява по същия начин. Креатинол-О-фосфатът (COP) съдържа фосфорна група и представлява фосфорен етер на креатина. Съединението действа като буфер за фосфокреатина - основна суровина за производството на енергия в мускулите, като поддържа постоянна концентрацията му в мускулните влакна, благодарение на преноса на фосфорната група. Благодарение на това в мускулите може да протича непрекъснат процес за производството на енергия. За разлика от всички останали креатинови съединения или самия фосфокреатин, COP прониква свободно във вътрешността на клетката и не дава никакви загуби, тъй като въобще на се преобразува в креатинин.

Изследванията показаха, че креатинол-О-фосфатът има и мощно действие като кардиопротектор, като намалява различните форми на аритмия и подобрява сърдечната функция в условията на исхеми и при "Синдрома на Спортното сърце". COP има положителен инотропен ефект върху миокарда (увеличава силата на сърдечните съкращения), като засилва ефекта на сърдечните гликозиди.

Creаvolution предлага формула, която помага на организма да абсорбира повече от продукта. Alpha Lipoic Acid, заедно с Cinnulin и Grape Seed Extract може да увеличи чувствителността към инсулин, което влияе положително на капацитета за усвояване на организма. Екстрактът от гроздово семе също има и антиоксидантно действие и подтиска възпалението. Друг важен положителен от Алфа Липоевата Киселина е, че тя подпомага навлизането на креатина, директно в мускулите и така прави използването му, много по-ползотворно!

Creаvolution е повече от просто капсулиран креатин! Всяка доза от Creаvolution има не само защитна обвивка, която предпазва креатина в капсулата, но го превръща и в продукт, с постепенно освобождаване. Освен това в Creаvolution има буферен комплекс, състояща се от Натриев и Калиев Бикарбонат. И двете вещества спомагат за неутрализиране на киселината в стомаха, така че креатинът може да се държи стабилно в за по-дълъг период от време или иначе казано, докато се усвои напълно от организма!

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемйате една доза - една мерителна лъжица - 9 гр. веднага след тренировка.

53,90 BGN
Базова цена:53,90 BGN
Подобни продукти