ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Deep Cutz / Diuretic

  • Производител: Swedish supplements

Swedish Deep Cutz / Diuretic е топ продукт, притежаващ диуретичен ефект, чрез който ще достигнете нови висоти в постигането на отлична форма.

Продуктът е предназначен за хора, които целят да изхвърлят излишно задържаната вода от организма си, за да подобрят плътността и релефа на мускулите.

Deep Cutz е формула, която е разработена в колаборация с професионалния бодибилдър Кристофър Нобър, за да се достигне отлична комбинация от вещества водеща до реални резултати.

Ако Ви предстои състезание, фотосесия или някаква изява, то това е продуктът, на който може да се доверите по пътя към целта.

Swedish Deep Cutz / Diuretic съдържа вещества като:

Екстрактът от глухарче помага за правилното функциониране на сърцето и спомага дейността на черния дроб. Освен това засилва чревната перисталтика и подобрява кръвообращението. Пречиства кръвта и понижава холестерола.

Екстрактът от мечо грозде е изключително полезен при хора, които имат нарушения на уринарния тракт или инфекции на уретрата, пикочния мехур или бъбреците. Помага при болки по време на уриниране, възпаления на пикочния мехур и при високи нива на пикочна киселина в орината.

Екстрактът от коприва изчиства тялото от токсини и подобрява кръвообращението. Освен това предотвратява образуването на камъни в бъбреците. Подобрява здравето на кожата и благоприятства функциите на сърцето.

Екстрактът от хвойна подпомага пикочно – половата система, като елиминира пикочната киселина от организма, спомага за изхвърлянето на задържаната вода от организма и помага при камъни и песачинки в бъбреците.

Екстрактът от червена боровинка помага при проблеми в пикочната система, благоприятства регулацията на нивата на кръвната захар. Подобрява здравето на устната кухина.

Екстрактът от зелен чай подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. Освен това ускорява метаболизма и спомага за изгарянето на подкожните мазнини. Има и антиоксидантен ефект.

Екстрактът от черен пипер засилва циркулацията на кръвта и разширява кръвоносните съдове. Полезен е за сърдеяната система, спомага за изгарянето на мазнините и има диуретичен ефект.

Ползите от Swedish Deep Cutz  биват:

• Ускорява метаболизма;
• Допринася в изгарането на подкожните мазнини;
• Благоприятства сърдечните функции;
• Предпазва пикочно – половата система;
• Има диуретичен ефект;
• Спомага за пречистването на организма;
• Подпомага функциите на черния дроб;

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

 приемайте по 4 капсули дневно от Swedish Deep Cutz / Next Level Diuretic разпределени през деня с храната (1 доза = 1 капсула

44,90 BGN
Базова цена:44,90 BGN
Подобни продукти