ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

FLEX SUPPORT

 • Производител: Swedish supplements

Flex Support от Swedish Supplements е хранителна добавка, предназначена за облекчаване на възпаления и възстановяване на износени стави, която спомага за здравето на ставите и мобилността им. Също така намалява болката и възпалението, причинени от интензивно физическо натоварване.

Flex support от Swedish Supplements съдържа комплекс от популярни съставки за поддръжка на ставите и иновативни такива, които да направят този продукт напълно завършен и идеален за решаването на всякакъв вид ставни проблеми!

 • Поддържа здрави ставите и съединителната тъкан;
 • Противовъзпалително действие;
 • Бързо и ефективно възстановяване на ставите;
 • Регенериране на хрущяла;
 • Възстановяване на подвижността и еластичността на ставите;
 • Намаляване на болките в ставите;

  С възрастта започва намаляване на производителността на организма, което може да доведе до болка в ставите, както и намаляване на подвижността. Разработващият екип на Flex support има документирани резултати в тази насока. Шипката има много добър ефект в облекчаване на ставни болки. Тя е галактолипид GOPO и има антивъзпалително действие, което спомага за по-бързото облекчаване на болката. GOPO съдържа високомастни киселини и глюкоза. Локално, прахът от шипка инхибира леко белите кръвни клетки, за да потуши възпалението, редуцира отокът и болката. Това прави движенията Ви много по-лесни и без болка.

  Шипката помага за запазване на силата, както и спомага за гъвкавостта и мобилността Ви. Независимо дали страдате от остеопороза, износване на хрущял, травма на ставите от тренировки или работа, Вие ще останете доволни от тази добавка.

  МСМ е сярно съединение, което се открива естествено в тялото на хората, животните, плодовете, зеленчуците и зърнените култури. МСМ съдържа сяра, от която тялото Ви има нужда, за да се образува съединителна тъкан. В случай на артрит сярната концентрация в хрущяла е само 1/3 от тази на нормален хрущял. Сяросъдържащата аминокиселина - Цистин (cystin) също се съдържа в малко количество при пациенти болни от артропатия. Този факт прави възможно прибавянето на органична сяра в тази добавка.

  Витамин C е антиоксидант, който предпазва съединителната тъкан, сухожилията, кожата, костите и ставите. Той спомага за сформирането на Колаген и нормалното функциониране на костите и хрущялите.

  Босвелия е мощен и естествен противовъзпалител без никакви негативни странични ефекти. Екстрактът от кората на индийското дърво Boswellia serrata съдейства и за предпазване на хрущяла от разрушаване.

  Спомага за осигуряване на значителни количества от основните вещества, необходими за физиологичната структура и активност на ставния хрущял. Оказва благоприятно влияние върху ставните функции (намаляване на ставната скованост). Подходящa е при случаи на преждевременно “износване” на ставите и гръбначния стълб, както и при усилено натоварване на носещите стави (при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло) и след травми на опорно-двигателния апарат.

  Хондроитинът е телесна субстанция, която се намира естествено в тялото Ви, а именно в съединителната тъкан и хрущяла. Смята се, че облекчава симптомите на остеопороза, с което се доближава като ефект до глюкозамина.

  Мембраните от яйчени черупки дават на тялото Ви хранителни вещества, като КолагенХондроитинХиалуронова киселинаЕластин и други протеини. Те също съдържат влакнести протеини, включително Колаген тип 1, както и други биоактивни компоненти!

 

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Приемайте 6 таблетки на ден с храна /с първото и последното хранене по 3. За максимален ефект, приемайте поне 3 месеца, без прекъсване!

62,40 BGN
Базова цена:62,40 BGN
Подобни продукти