• Производител: Swedish supplements

Go Hard

48,50 BGN
+ -

Go Hard Advanced е ново поколение на термогенне фетбърнър, който съдържа съставки, които ще увеличат топлина и изпотяване на тялото Ви. Рязко увеличение на енергията ще Ви накара да тренирате по-дълго и по-тежко, благодарение на съставките за подтискане на апетита се отървете по-бързо от излишните мазнини!

Постигнете перфектна физика с Go Hard Advanced. Това е иновативен продукт, създаден с персоналната цел, да елиминира излишните мазнини от тялото Ви!

С помощта на задълбочени изследвания, SWEDISH Supplements представя термогенен фетбърнър , който оптимизира загубата на тегло по няколко начина! Go Hard въвежда три интензивно мощни вещества, които, които екстрамно изгарят мазнините: Choleus forskholii - това вещество беше доскоро, класифицирано като лекарство, което повлиява ензима (Adenylat-cyclas), който има важна роля в клетъчния метаболизъм. Форсколин може да повиши активността на този ензим, който дава възможност за преобразуване на складираните мазнини в енергия.

  • Осигурява термогенен ефект
  • Регулира и понижава стойността на кръвната захар
  • Безкомпромисен резултат, с малко усилия
  • Предотвратява повторното натрупване на мазнини в организма
  • Осигурява интензивна енергия и фокус

Едно от най-мощните вещество в продукта Go Hard 2.0 на  SWEDISH Supplements е Зеленото кафе, които имат високи нива на хлорогенова киселина (CGA). CGA намалява нивата на кръвната захар в организма и в резултат на това, по-малко енергия се съхранява в организма като това води до използването на мазнините в тялото Ви, за енергия, което от своя страна пък води до пряка загуба на тегло!


Термогененият ефект се предивзвиква главно от лют червен пипер (Cayenne) , докато умората и чувството на отпадналост, което може да се появи при изгарянето на мазнините се елиминира, чрез внимателно премерена доза ECGC от зелен чай, корен от роза (Rhodiola Rosea) и Кофеин, които доставят мигновен прилив на енергия, фокус и подпомагат добрите резултати.
Кофеинът помага и за увеличаване на концентрацията и енергията.
Йодът в Go Hard Advanced допринася за нормалната продукция на хормоните на щитовидната жлеза, които са пряко отговорини за отлагането на мазнини в тялото.

Формулата на Go Hard съдържа, още, 3 мощни вещества, които помагат за екстремно изгаряне на мазнините:
 
Колеус форсколий (Choleus forskholii) - влияе върху действието на ензима аденилат циклаза (Adenylat-cyclas), който е много важен за клетъчния метаболизъм. Увеличава неговата активност и така работи за трансформиране на складираните мазнини в енергия.
Зелено кафе - съдържа голямо количество хлорогенна киселина (CGA), която регулира нивата на кръвната захар и допринася за съхраняване на по-малко енергия. Това води до използване на мазнините в тялото за енергийни цели и следователно загуба на тегло.
Лют червен пипер (Cayenne) - съставката, на която най-вече се дължи термогенното действие на продукта.
Формулата е обогатена и с корен от родиола (Rhodiola Rosea) и кофеин за изключителен прилив на енергия, още по-добра концентрация и оптимални резултати.
Минералът йод подпомага естествената продукция на хормони на щитовидната жлеза, пряко свързани със складирането на мазнини в организма.
Go Hard Advanced е изключително добре окомплектован термогенен фетбърнър за тези, които търсят само най-доброто!

 

НАЧИН НА  ПРИЕМАНЕ:

2 капсули сутрин и 1 преди тренировка, най-добре на празен стомах.

В дните, в които не тренирате, приемайте 2 капсули сутрин и 1 капсула по обяд, отново на празен стомах!

 

 

СЪСТАВ:

 

Съдържание в 1 доза (3 капсули):

Колеус форсколий (10% форсколин) 750 мг
Родиола розеа (3% розавини) 300 мг
Кофеин безводен 300 мг
L-тирозин 300 мг
Екстракт от малина (Rubus Idaeus) 250 мг
Теанин 200 мг
TeaCrine® (Теакрин) (Camellia assamica var. kucha) (листа) 50 мг
Екстракт от зелен чай (стандартизиран до 95% полифеноли, 70% катехини и 45% EGCG) 150 мг
Зелено кафе на зърна (55% хлорогенна киселина) (Coffea arabica) 30 мг
Лют червен пипер (Capsicum annuum) (Cayenne) (50.000 SHU) 30 мг
Екстракт от черен пипер (плодове) (пиперин) (Piper Nigrum)3 мг
Хром (хромен хлорид) 200 мкг 
Йод (натриев йодид) 150 мкгВНИМАНИЕ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.