ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

HITMAN – KILL THE GYM

  • Марка: Swedish supplements

HITMAN Kill the Gym на SWEDISH Supplements е подходящ за физически активни хора, които искат да повишат енергията и силата и да подобрят фокуса си за една още по-качествена тренировка. Продуктът е със силен напомпващ ефект и подобрява мотивацията за физическа активност.

Swedish Supplements Hitman Kill the GYM е азотно-напомпващ pre-workout продукт, който съдържа: креатин, амино киселини, кофеин, тирозин, А-АКГ, цитрулин малат, л-карнитин, екстракт от родила и др.

Това е най-новият предтренировъчен продукт на марката и е предназначен за високо-активните хора, като цели да повиши енергията, умствения фокус, производителността и да осигури повече сила и по-добро напомпване.

За повечето сила и напомпване отговаря комбинацията от 3.5гр ААКГ, 2гр Цитрулин малатът, Бета-аланинът 3.5гр. и Креатинът 3гр в доза.

Комбинацията от Тирозин, Кофеин, Ацетил л-карнитин и екстрактът от Родиола допринасят за подобряването на Фокуса и умствената дейност.

Матрицата от Таурин, Кофеин и Глюкуронолактон пък допринася към повишаването на енергията.

Предимства на Swedish Supplements Hitman Kill the GYM биват:


• 1 доза = 25гр (комбинираща високоефективни вещества);
• Увеличава енергията;
• Подобрява Фокуса;
• Осигурява зверско напомпване;
• Повишава силата;
• Генерира по-добра издръжливост;

Добрата тренировка не винаги е въпрос на действия, а и на желание, мотивиция, умствена нагласа и жажда за още. Ето защо, сега има продукт, който ще помогне за повишаване на мотивацията, ще ви накара да почувствате, че искате да разкъсате тежестите, да изтръгнете повече повторения от преди и да напуснете фитнеса, само когато в мускулите не е останало нищо. За да постигнете най-доброто, са нужни умствената сила и способността постоянно да се изтласквате на следващото ниво.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

приемайте по 1 доза = 2 лъжички, разредена в 250 – 300мл вода, до 30 минути преди тренировка.

Доза: 25 г

Опаковка: 500 г

Дози в опаковка: 20

 

СЪСТАВ:

 

Съдържание в 1 доза (25 г):
ААКГ 3500 мг
Цитрулин малат 2000 мг
Натриев цитрат 750 мг
Калиев хлорид 200 мг
Бета-аланин 3500 мг
Три-креатин малат 3000 мг
Три-калциев фосфат 2000 мг
Креатин монохидрат 1000 мг
Ацетил Л-карнитин 1500 мг
Тирозин 1000 мг
Холин битартрат 1000 мг
Екстракт от китайска магнолия 500 мг
Екстракт от Родиола розеа 250 мг
Хиперзин А 200 мкг
Таурин 750 мг
Кофеин 300 мг
Глюкуронолактон 100 мг
Магнезиев цитрат 600 мкг
от които магнезий 200 мкг
Витамин C 200 мг
Витамин B3 10 мг

 

Аргинин алфа-кетоглутарат, бета аланин, три-креатин малат, цитрулин малат, трикалциев фосфат, ацетил-l-карнитин, креатин монохидрат, холинов битартрат, тирозин, таурин, натриев цитрат, магнезиев цитрат, ранг на пеперуда (Schisandra chinis chinis)), кофеин, розов корен (Rhodiola rosea), калиев хлорид, глюкуронолактон, бял-В3 (никотинова киселина), Хуперзин A (Huperzia serrata [въздушни части]), аромати, бучки: E-341, E470b, E-551, E-953, багрило: E-101, подсладител: E-950, E-951 ** Съдържа източник на фенилаланин.

ВНИМАНИЕ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Този продукт е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести!

74,90 BGN
Базова цена:74,90 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти