View My Stats
  • Производител: Swedish supplements

100% Vita Mineral / All in One a Day Formula

32,40 BGN
+ -

 100% Vita Mineral / All in One a Day Formula е страхотна мултивитаминна формула с отлично качество, която цели да подсили имунитета и да подобри цялостния тонус и здраве.

Продуктът съдържа пълен спектър от най-важните витамини и минерали необходими на нашия организъм в здравословните им пропорции.

Напълно подходящ за прием по-всяко време на годината и особено, през есента и зимата, когато биваме най-податливи към боледувания. Опаковката е предназначена да стигне за 2 месеца при нормална употреба. Но, ако водите интензивен начин на живот или сте подложени на голям стрес може да увеличите дневната доза, разделена в сравнително равни интервали в денонощието.

Витамините и минералита са от изключително значение за нашия метаболизъм, защото влияят пряко върху всеки процес в тялото ни, а основно ние си ги набавяме, чрез храната. За съжаление в 21 век храната богата на нутриента (плодове, зеленчуци, корени, семена и др.) не е толкова наситена на тях, както преди години. За да си набавим необходимите ни нива от вещества, вече храната бива недостатъчен източник на нутриенти. Затова е препоръчително да обагатим хранителните си режими с допълнителни източници на микро и макро нутриенти.

100% Vita-Mineral съдържа 100% от препоръчителния дневен прием на 12 витамина и 7 минерала. 

 Част от съставките 100% Vita Mineral на SWEDISH Supplements:

Витамин А помага да се поддържа нормално зрение и нормални лигавици.
Витамин В1 (тиамин) допринася за нормалния енергиен метаболизъм, нормалната сърдечна функция, нормалното функциониране на нервната система“
Витамин В2 (рибофлавин) помага за намаляване на умората и изтощението и за поддържане на нормалната функция и нормалната енергия на нервната система“
Витамин В3 (никотинамид) допринася за нормалното функциониране на нервната система, психологическата функция и нормалната енергия
"Витамин-В6 (пиридоксин) помага за намаляване на умората и изтощението"повишава тонуса
"Витамин-С допринася за нормалното функциониране на имунната система и нормалното образуване на колаген за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяли, венци, кожа и зъби. " "Витамин С помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес."
"Витамин D допринася за нормалното функциониране на имунната система и за нормалните нива на калций в кръвта."
"Витамин Е помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес."

Цинкът помага да се поддържа нормална костна структура. Нормална коса, кожа и нокти
"Цинкът помага да се поддържат нормални нива на тестостерон в кръвта, предпазва тялото от оксидативен стрес и допринася за нормалната функция на имунната система"
"Хромът помага да се поддържат нормални нива на кръвната захар и нормален метаболизъм на макронутриентите."
Селенът помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес, нормалната функция на имунната система. Селенът помага и за поддържане на нормална коса, кожа и нокти
"Йодът допринася за нормалния енергиен метаболизъм, нормалното производство на хормони на щитовидната жлеза и за нормалната функция на щитовидната жлеза."
Желязото допринася за нормалния транспорт на кислород в тялото и за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин.“ "Желязото помага за намаляване на умората и изтощението."

 

Начин на приемане:

1 капсула дневно със закуската

 

 Доза: 1 капсула

Опаковка: 60 капсули

Дози в опаковка: 60

Съдържание в 1 доза (1 капсула):
Витамин А (ретинил ацетат) 800 мкг
Витамин D (холекалциферол) 5 мкг
Витамин E (д-алфатокоферилацетат) 12 мг
Витамин B1 (тиамин HCL) 1,10 мг
Витамин B2 (рибофлавин) 1,40 мг
Витамин B3 (никотинамид) 16 мг
Пантотенова киселина 6 мг
Витамин B6 (пиридоксин HCL) 1,40 мг
Витамин B12 (цианокобаламин) 2,50 мкг
Фолиева киселина 200 мкг
Биотин 50 мкг
Витамин C (л-аскорбинова киселина) 80 мг
Желязо (железен фумарат) 14 мг
Цинк (цинк глюконат) 10 мг
Мед (меден глюконат) 1 мг
Йод (натриев йодид) 150 мкг
Хром (хром сулфат) 40 мкг
Манган (манганов глюконат) 2 мг
Селен (натриев селенат) 55 мкг

                                                                  Състав: 

л-аскорбинова киселина, никотинамид, железен фумарат, д-алфатокоферил ацетат, цинк глюконат, калциев д-пантотенат, манганов глюконат, тиамин HCL, рибофолавин, пиридоксин HCL, меден глюконат, цианокобаламин, ретинил ацетат, птероил-моноглутаминова киселина, калиев йодид, натриев селенат, д-биотин, хром сулфат, холекалциферол.

ВНИМАНИЕ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Подобни продукти