Vitamin K2 + D3

37,90 BGN
+ -

SSwedish Vitamin K2 + D3 е хранителна добавка с отлично качество, която е напълно подходяща за зимата, а и не само, за да се погрижите за имунната си система и да предпазите цялостно организма си от боледувания.

Витамин D3 се нарича витамин на живота. Той регулира обмяната и на калций и фосфор в организма. Участва активно в процесите на усояването им, както и за правилното им използване. Има ключова роля при нарушена функция на щитовидната жлеза и хормоналния дисбаланс.

Организмът ни си набавя този витамин от храни, като: сьомга, скумрия, риба тон , херинга, яйца, черен дроб от риба треска.

Освен това Витамин D3 спомага за здравината на костите и зъбите. Подтиска развитието на автоимунни заболявания. В комбинация с витамин К2, засилва ефекта от укрепване на скелетната система.

Изследвания показват, че за да се предпази човешкото тяло от атеросклероза е необходимо да се поддържат нивата на на тези два витамина К2 и D3.
Заедно те имат синергичен ефект: с помощта на витамин D3 тялото разполага с достатъчни количество калций, а благодарение на К2 – калцият ще бъде насочен към скелета, вместо към меките тъкани.

Витамин К2 се произвежда от бактериите в дебелото черво и се съдържа в някои ферментирали храни, като: синьо сирене и в традиционната японска храна „Натто“, която съдържа ферментирали соеви зърна. След прием на този витамин, той се насочва към кръвоносните съдове, тъканите и костите.

Ползите от Swedish Vitamin K2 + D3 биват:

• Подобрява обмяната и усвояването на калция;
• Благоприятства здравето на скелета и имунната система;
• Действа положително върху плътността на зъбите и костите;
• Подобрява възстановителните процеси при наранявания;
• Понижава нивата на лошия холестерол;
• Намалява риска от ракови образования;
• Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система;

 

НАЧИН НА ПРЕИМАНЕ:

приемайте по (1доза = 2 капсули) от Swedish Vitamin K2 + D3, веднъж дневно с храната.