View My Stats
 • Производител: RSM Enterprises

TADAPOX

65,20 BGN
+ -
 • ефективност на Tadapox

Наличието на сексуални разстройства, свързани със сексуална слабост и невъзможност за задоволяване на жена, създава много физически и емоционални проблеми на мъжа. За да се справи с такива неприятни прояви, той се нуждае от ефективна помощ. Съвременните фармацевтични продукти предлагат да купите Tadapox, чиято сила ви позволява да премахнете различни симптоми и прояви на сексуална дисфункция. Използването на лекарството е гаранция за липса на недоволство, както и начин да получите и да доставите удоволствие в леглото.

Тадапокс - помага на мъжете в трудни интимни ситуации

Възможността да купите Tadapox може едновременно да се справи с два проблема. Лекарството елиминира проявите на сексуална слабост, увеличава силата на потентността, а също така удължава продължителността на полов акт, елиминирайки неудобството, свързано с ранна еякулация. Основните компоненти на лекарството са Тадалафил и Дапоксетин, като се допълват, те имат сложен ефект върху тялото на пациента.

 1. Тадалафил предотвратява летаргията на пениса, допринася за ефективното кръвоснабдяване на кавернозния орган, засилва ерекцията и премахва рисковете от внезапната й загуба.
 2. Дапоксетин има удължен ефект, забавя началото на еякулацията чрез забавяне на хормоналните реакции. Поради присъствието си в състава на лекарството, продължителността на полов акт става многократно по-дълга.

Лекарството се отличава с достъпност за потребителите, не е трудно да купите Tadapox в Москва или друг град в страната. Използването на дистанционния метод за извършване на покупка опростява завършването му и гарантира максимална анонимност.

Ефективност на тадапокс

Тези, които са решили да купят Tadapox, за да нормализират интимния си живот и да върнат радостите на секса, могат да очакват всеобхватен резултат и дългосрочно елиминиране на симптомите на дисфункция. Съставът на лекарството съдържа 20 mg Тадалафил, които за дълъг период от време (до 36 часа) облекчават сексуалната слабост. Дапоксетин е удължител на половия акт, действа като част от таблетката до 5 часа. Балансът на компонентите осигурява достъпен и най-ефективен терапевтичен резултат.

Описание на тадапокс (Cialis + Dapoxetine) и неговите характеристики

Тадапокс е аналог на няколко лекарства за лечение на импотентност - Cialis и Priligy. Лекарството успешно се бори с липсата на стабилна ерекция и преждевременната еякулация. Активни съставки - тадалафил (20 mg), дапоксетин (60 mg).

Форма за освобождаване - таблетки, покрити с кафява обвивка. Има лента за разделяне на таблета на части. Блистерът съдържа 10 бр от лекарството.

 

Фармакологично предназначение

Лекарството се предписва на пациенти със сексуални и психологически проблеми. Основните причини за предписване на лекарство са:

 • Липса на ерекция със сексуална възбуда
 • Безконтролна еякулация
 • Импотентност на фона на умора, стрес, психологически проблеми и т.н.

Навременната терапия с Тадапокс ще ви позволи да върнете забравените усещания от продължителен полов акт, естествена ерекция и дълъг оргазъм.

 

Как работи Tadapox

Няколко активни съставки в комплекса ви позволяват да постигнете стабилна ерекция и силен оргазъм. Тадалафил е селективен инхибитор на ензима PDE-5. Наличието на сексуална възбуда провокира отделянето на азотен оксид. Излагането на активното вещество инхибира действието на фосфодиестераза от тип 5, поради което кавернозните тела на пениса получават кръвен поток. Отпускането на гладките мускули допринася за силна ерекция. Второто вещество е дапоксетин, помага да се предотврати преждевременната еякулация и да се направи полов акт много по-дълъг. Също така, веществото повишава чувствителността на главния пенис, поради което мъжът получава по-живи емоции по време на оргазъм.

 

Дозировка и приложение на тадапокс

Кога и как да използвате

Лекарственото вещество трябва да се приема 60-90 минути преди планирания полов акт. Таблетката трябва да се поглъща с вода. За първата доза е достатъчна половин таблетка. При липса на желания ефект дозировката може да бъде увеличена до 80 mg от лекарството (1 табл.). Максималната дневна доза е 1 таблетка на 36 часа от лекарството.

Съвместимост с алкохол

Тадапокс е съвместим с малко количество алкохол.

Време на начало на действие, продължителност на ефекта

Продължителността на лекарството е до 36 часа, в зависимост от индивидуалните характеристики на организма. Лекарството има кумулативен ефект. В случай на редовна употреба, Тадапокс продължава да действа в края на курса на лечение.

СЪСТАВ:

Характеристики
Брой хапчета  1 блистер от 10 бр.
Активно вещество Тадалафил + Дапоксетин
дозиране 20 mg + 60 mg
   
Рецепция 1 час преди акта
Време на действие до 36 часа
Дневна доза 1 таблетка на 36 часа
Съвместимост с алкохол В малки количества

Възможни странични ефекти

По принцип лекарството Tadapox се понася добре от организма. В редки случаи появата на такива явления като:

 • Главоболие и замаяност
 • Стомашно-чревни разстройства
 • Запушване на носа

Нежелани реакции могат да се появят в случай на предозиране.

 

Противопоказания 

Лекарството Tadapox има някои противопоказания, при които употребата на таблетки не е допустима.

 • Непоносимост към един от компонентите на лекарството
 • Бъбречни или чернодробни заболявания
 • Сърдечна недостатъчност
 • Артериална хипертония или артериална хипотония
 • Едновременна употреба с препарати, съдържащи нитрати
 • Едновременна терапия с други средства за повишаване на потентността
 • Използване от пациенти, за които сексът е противопоказан
 • Възраст под 18 и повече от 65 години

Ако имате заболяване, което не е в списъка, трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да започнете да използвате лекарството, за да увеличите потентността.

 

Съхранение на Tadapox

Лекарството Tadapox трябва да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина при температура не повече от 30 градуса. Лекарството трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

Предимства от закупуването на Tadapox

Купуването на Tadapox на нашия уебсайт има много предимства. 

 1. Ще останете 100% анонимни. 
 2. Поръчката ще бъде доставена по удобен начин.
 3. Цената на лекарството е много по-ниска, отколкото в аптека.