View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
Производители
Цена
 BGN
 BGN

Тестостеронови Бустери

Тестостероновите бустери са хранителни добавки, които повишават нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът е мъжкият полов хормон, който играе важна роля в много телесни функции, включително мускулния растеж, силата, плодовитостта и сексуалното желание.

Някои от най-често срещаните съставки в тестостероновите бустери включват:

  • Д-аспарагинова киселина (DAA): DAA е аминокиселина, която се твърди, че стимулира производството на тестостерон чрез повишаване нивата на лутеинизиращ хормон (LH). LH е хормон, който сигнализира на тестисите да произвеждат тестостерон.

  • Трибулус терестрис: Трибулус терестрис е растение, което се използва от векове за повишаване на нивата на тестостерон. Някои изследвания показват, че трибулус терестрис може да бъде ефективен за повишаване на нивата на тестостерон при мъже с ниски нива.

  • Феногрек: Феногрекът е друго растение, което често се използва като тестостеронов бустер. Някои изследвания показват, че феногрекът може да бъде ефективен за повишаване на нивата на тестостерон и подобряване на сексуалната функция при мъже.
  • Мака: Maca е кореноплодно растение, което расте в Перу. Често се използва като тестостеронов бустер, както и за повишаване на плодовитостта и сексуалното желание.
  • Цинк: Цинкът е минерал, който е от съществено значение за производството на тестостерон. Някои изследвания показват, че приемът на добавки с цинк може да бъде ефективен за повишаване на нивата на тестостерон при мъже с недостиг на цинк.

 

Винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемате каквито и да било хранителни добавки, включително тестостеронови бустери.

 

Филтри
Дата (ново към старо)
SWEDISH Supplements T-Power

Мъжкият хормон Тестостерон играе ключова роля в жизнените функции в човешкия организъм и е пряко свъ

SWEDISH Supplements Man Maker

Swedish Supplements Man Maker е тестостеронен стимулатор от ново поколение!Въз основа на най-новите

BioTech USA Black Test

Black Test BioTech USA е хранителна добавка, стимулираща естественото производство на тестостерон и