• Производител: MYPROTEIN

THE Pre-Workout

75,99 BGN
+ -

MYPRE™ 2.0: ЕКСПЛОЗИВНА ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНА ФОРМУЛА

Mypre™ 2.0 е премиум качество азотен бустър. Осигурява ви тласъка който ви трябва, за да видите превъзходни резултати.

Създаден с оптимална комбинация от внимателно изследвани съставки, Mypre™ 2.0 е експлозивна смес от цитрулин, кофеин, както и основни витамини и минерали; включително витамин B6, за който е научно доказано, че допринася за намаляване на умората и отпадналостта.

Нашата подобрена формула вече включва изключително комбинация от AstraGin®, BioPerine®, Capsimax®, and TeaCrine®. Те са специално създадени, за да ви помогнат да пречупите бариерите & ndash; повторение след повторение, серия след серия.

Независимо какъв спорт практикувате, Mypre™ 2.0 е тук, за да подобри вашите спортни резултати и да ви помогне за най-тежките тренировки. Уникална смес от активни вещества,които придават съвсем друго значение на вашите тренировки.

MYPRE™ 2.0: СЪСТАВКИТЕ :

Кофеин: Mypre™ 2.0 съчетава мощна смес от кофеин и екстракт от гуарана, за да достави 175мг кофеин, което подобрява издръжливостта и фокуса.*

Креатин: Съдържа Креатин монохидрат, за които е научно доказано, че увеличава физическите резултати в последователни изблици на краткосрочни упражнения с висока интензивност.

Л-глутамин: аминокиселина, която е много популярна сред спортистите, от културистите до колоездачи.

AstraGin®: 100% естествен и произхождащ от растения, включително panaxnotoginseng и astragalus membranaceous, AstraGin & reg; е популярна съставка в много от нашите продукти.

BioPerine®: получен от плода на растението черен пипер, популярен в китайските традиционни терапии. Добавете малко подправки към вашата тренировка с тази съставка.  

Capsimax®: концентриран екстракт от червени лют чушки. Загрейте тялото си, без да усетите изгарянето в устата!

TeaCrine®: получен от акрин и подобен на кофеин, което повишава бдителността и концентрацията; осигурява ви тласъка, когато имате нужда най-много от него.

Нашата формула съдържа също така: 3гр Л-Цитрулин Малат 2: 1, 1,6гр Бета Аланин, 1 g Бетаин, 0,5гр Л-Аргинин, AAKG 2,1, 0,5гр Л-Тирозин, 0,2гр Холин Битартарат и 0.5гр Л-Карнитин.

Mypre™ 2.0 ви помага да преместите границите си и да постигнете тези важни фитнес цели. За максимални резултати, защо не комбинирате Mypre™ 2.0 с Thewhey™?

Thewhey™ е нашият ултра-премиум суроватъчен протеин, изработен с най-фините съставки за подпомагане растежа и поддържането на мускулите *, с над 25g В една доза.

Специално разработено и научно доказано, че подобрява вашата производителност и представяне. Гориво за превъзходни резултати, Myrange е печелившатата формула на шампионите. Разработена с пионерски формули и най-доброто в областта производство, тя осигурява висококачествено съдържание на хранителни вещества.

  • Нова подобрена формула
  • Съдържа креатин*
  • 175мг кофеин в една доза – подобрява фокуса*
  • Добавени AstraGin®, BioPerine®, Capsimax®, and TeaCrine®
  • Съдържа само научно доказани съставки

                                                                   НАЧИН НА УПОТРЕБА

Препоръчва се да приемате 1 лъжичка от формулата приблизително 30 минути преди тренировката, за да получите максимален ефект. Каквито и да са вашите фитнес цели, нашата уникална формула ви дава най-големия тласък, от който се нуждаете.Съдържа 175 мг кофеин на лъжица.

Предупреждение: Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва при деца или бременни или кърмачки (175 mg кофеин на 14 g сервиране). Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразна, балансирана диета. Съхранявайте на хладно и сухо място на пряка слънчева светлина. Подходящ за вегетарианци. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

 

 

 

 

Размери за сервиране - 1 лъжичка (14 гр.) 

Дози в контейнер - 30 дози (на базата на 14 грама сервизен размер) (420 гр.)

Хранителна информация

  На 14 г сервиране * РИ
Витамин Ц 75 mg 94%
тиамин 1,1 mg 100%
Ниацин 3,0 mg 19%
Витамин В6 1,4 mg 100%
Фолиева киселина 250 ug 125%
Витамин В12 1.5 мкг 60%
Пантотенова киселина 1,0 mg 17%
  На 14 г сервиране  
L-цитрулин малат 2: 1 3000 mg  
Креатин монохидрат 2000 mg  
Бета Аланин 1600 mg  
левцин 1000 mg  
Бетаин безводен 1000 mg  
L-глутамин 1000 mg  
L-Аргинин AKG 2: 1 500 mg  
L-карнитин 500 mg  
N-ацетил L-тирозин 500 mg  
Холин битартрат 200 mg  
Guarana Ext. (22% кофеин) 75 mg  
Кофеин (включително кофеин и гуарана екстра.) 175 mg  
TeaCrine® 35 mg  
Capsimax ® 500 ug  
AstraGin ® 25 mg  
Bioperine®  2,5 mg