Animal Whey

  • Марка: Universal Nutrition ANIMAL

Animal Whey oт Universal Nutrition пpeдcтвлявa пpoтeинoвa пyдpa oт нaй-виcoĸ ĸлac. Блeндaтa ѝ cъдъpжa нaпpeчнo миĸpoфилтpиpaн cypoвaтъчeн пpoтeин изoлaт и yлтpaфилтpиpaн cypoвaтъчeн пpoтeин ĸoнцeнтpaт.

Ежедневните тренировки са един от най-добрите начини  за поддържане на добра форма и изграждане на мускули. Факт е, че тренирайки интензивно Вие ще качите мускулна маса, но това зависи и от други фактори. Един от тези фактори е храната, която консумирате.

Протеините се смятат за най-важната храна за бодибилдърите и атлетите, а протеиновите добавки са сред най-важните, особено суроватъчния протеин.

Характеристики на продукта:

  • 25 гр протеин на доза
  • Висококачествен суроватъчен протеин изолат
  • Високо съдържание на ВСАА
  • 1 гр мазнини на доза
  • 1 гр захар на доза
  • Отлични вкус и разтворимост


Смята се, че суроватъчния протеин е най-висококачествения протеин. Чистият суроватъчен протеин  има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Ето защо, Animal Whey е подходящ за консумация при нискокалорични и нисковъглехидратни диети. Тази  формула е създадена  с ниско съдържание на лактоза, холестерол и мазнини, което го прави изключително   лесно усвоим продукт. 

По  този начин, Вие ще  запазите  чистата мускулна маса, а едновременно с това, се намалява  нивото на катаболния хормон кортизол, и също така  значително се  увеличава изгарянето на мазнини.


Animal Whey е продукт, който спомага за пълноценното и ефикасно  възстановяване след тренировка и  Ви осигурява необходимия градивен материал за  вашите мускули. Най-подходящото  време за прием на Animal Whey  е непосредствено  след тренировка , защото това е най-важното хранене за деня, което  трябва да възстанови  мускулните влакна след тежката тренировка и сутрин веднага след събуждане, с цел да се предпазите от  катаболните процеси възникнали през нощта.

                                                              НАЧИН НА УПОТРЕБА
 Разтворете 1-2 дози в 250-350 мл нискомаслено мляко или вода и приемайте непосредствено след тренировка.

101,00 BGN
Базова цена:101,00 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти