View My Stats

VALIF 20

38,00 BGN
  • Производител: Ajanta Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

VALIF 20 vardenafil  е лекарство, съдържащо активното вещество варденафил. Лекарството се предлага под формата на кръгли оранжеви таблетки и съдържа активната съставка Варденафил. Valif се използва за лечение на еректилна дисфункция (понякога наричана импотентност) при възрастни мъже, които не могат да постигнат или поддържат достатъчна ерекция на пениса (ерекция), за да постигнат задоволителен полов акт. Сексуалната стимулация е предпоставка за ефективността на Valif.

Valif 20 mg варденафил може да се приема със или без храна приблизително 25 до 60 минути преди сексуална активност. Valif 20 mg варденафил може да се забави, ако се приема с храна с високо съдържание на мазнини. В зависимост от ефективността и страничните ефекти, дозата на лекарството може да бъде увеличена или намалена. Пациентите с нарушена чернодробна функция или тежко бъбречно увреждане трябва да започнат лечение от най-ниската доза. Максималната препоръчителна честота на употреба е една таблетка на ден.

Активното вещество на Valif, варденафил, принадлежи към групата лекарства, наречени 5-аминофосфодиестеразен инхибитор (PDE5). Варденафил инхибира ензима фосфодиестиразин, който обикновено причинява разграждането на веществото, известно като цикличен GMP (cGMP). По време на нормална сексуална стимулация, cGMP се произвежда в течение, където причинява отпускане на гладките кавернозни мускули (кавернозни тела), позволявайки на повече кръв да тече в кавернозните тела, което причинява ерекция. Чрез инхибиране на разграждането на cGMP, Valif 20 mg варденафил възстановява нормалната ерекция. Сексуалната стимулация все още е необходима, за да предизвика ерекция.

VALIF съдържа 20 mg варденафил, един от инхибиторите на фосфодиестераза тип 5. Wardenail стартира през 2003 г. от Bayer. Всяка година информираността на мъжете за неговата ефективност се оценяваше и увеличаваше, което със сигурност се дължи на многобройните проведени проучвания. VALIF 20 mg варденафил има директен ефект върху еректилната функция, ограничавайки намаляването на cGMP веществото. Благодарение на него е възможно да се разширят кръвоносните съдове, които довеждат кръв до кавернозните тела на пениса. Това води до ерекция и дава възможност за полов акт. Когато концентрацията на cGMP намалее, пенисът става отпуснат. Това са неблагоприятни обстоятелства за полов акт. Следователно VALIF 20 mg варденафил участва активно в сложния процес на ерекция. В същото време поддържа и поддържа ерекцията. 

Лекарството се препоръчва за мъже с различни еректилни дисфункции. Това може да се прояви от трудности при осъществяване на полов акт при специфични обстоятелства. Виждаме по-голям проблем при мъжете, които не могат да постигнат ерекция по никакъв начин, въпреки сексуалната стимулация. Има и проблеми със затрудненото поддържане на ерекция. Пенисът се отпуска много бързо, сексът е кратък и понякога изобщо не може да се приближи. VALIF 20 mg варденафил с уникалната си формула помага на мъжете с всички видове нарушения на импотентността. Демонстрира ефективност независимо от причината за проблема. Използва се от възрастни мъже, на които нивата на тестостерон в кръвта са намалени и които страдат от сърдечно-съдови заболявания. Той е също толкова високо ценен сред младоженците на младото поколение. Борите ли се с прекомерен стрес, все още сте уморени, сънливи или може би не можете да се сближите с половинката си, защото се страхувате да не успеете да отговорите на нейните нужди? Опитайте VALIF 20 mg варденафил, което ще ви улесни много да преодолеете страховете и неблагоприятните обстоятелства, като умора или сънливост. Говорим и за намалена потентност в случай на злоупотреба с алкохол или пушене. VALIF подобрява качеството на ерекцията и при такива обстоятелства. 

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

VALIF 20 mg варденафил трябва да се приема приблизително 30 до 60 минути преди планирания полов акт, въпреки че въздействието му се оценява на 15 до 25 минути след приема. Това се дължи на ефективността и времето на усвояване на активното вещество от организма. Следователно най-добрият ефект се показва след прибл. един час. Времето, необходимо за въздействие върху механизма на ерекция, зависи от индивидуалните обстоятелства на мъжа. В най-добрите случаи е дори 36 часа. Тази ефективност обаче няма да бъде постигната от всички вас. Така че, ако искате да сте сигурни колко дълго ще продължи VALIF 20 mg варденафил във вашия случай, наблюдавайте тялото си. Можете да приемате само по една таблетка на ден. Не превишавайте тази доза без консултация с лекар. В зависимост от ефективността и страничните ефекти, дозата на лекарството може да бъде увеличена или намалена.

 

ВАЖНО:

VALIF 20 mg варденафил  не трябва да се използва при някои заболявания. Това са особено

исхемична болест на сърцето

  • сърдечно-съдови заболявания като неконтролирано артериално налягане
  • ниско кръвно налягане под 90/50 mmHg
  • циркулаторна недостатъчност и злокачествена камерна аритмия.

Освен това, противопоказанията включват:

  • миокарден инфаркт и инсулт през последните 2 седмици.

Лекарството увеличава риска от странични ефекти от дегенеративни промени в ретината, силна чернодробна и бъбречна недостатъчност и стеснение на аортната клапа по време на силни емоции и физическа активност. Също така проверете дали не сте алергични към варденафил. 

Какви нежелани реакции могат да възникнат, ако не спазвате препоръките на производителя? Страничните ефекти, както и изследванията, са много редки. Сред тези, които могат да се наблюдават обаче, са най-често главоболие, световъртеж и зачервяване на лицето. Понякога също се появяват повръщане и гадене, обрив, умора, аритмия и отслабване на модела. Най-редките нежелани реакции са кървене от носа, припадък, инсулт, ниско и високо кръвно налягане. 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.