ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Веган Глюкозамин и Хондроитин

  • Марка: MYPROTEIN
Веган Глюкозамин и Хондроитин  не съдържа животински продукти – our Vegan Glucosamine се получава чрез ферментационната технология, а не от ракообразните като обикновения Глюкозамин, а вегетарианският фитодроитин е растително базиран, за разлика от хондроитана, който идва от хрущял на акула.Всяка капсула съдържа 500mg D-глюкозамин хидрохлорид,150mg хондроитин, 50mg бромелаин и 17mg витамин C, което допринася за нормалната функция на костите и хрущяла.*Това прави тази хранителна добавка полезна за всеки, който участва в спортни или физически упражнения или за общо добро здраве.Vegan Glucosamine & Phytodroitin е идеална хранителна добавка за поддържане на здравето на костите и ставите по зеления начин. Друга наистина важна добавка за тези, които следват  вегетарианския начин на живот е Vegan Blend който съдържа 22гр вегетариански протеин, допринасяйки за ежедневните нужди на тялото.

*Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of bones

*Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of cartilage

  • Допринася за нормалната функция на костите*
  • Допринася за нормалната функция на хрущялите*
  • Удобна формула на капсули  

                                                               Начин на употреба

 две капусли дневно с хранене.

 Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразна, балансирана диета. Съхранявайте на хладно и сухо място на пряка слънчева светлина. Подходящ за вегетарианци и вегани. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

                                                                      Съставки

D-глюкозамин хидрохлорид, грахово влакно, подготовка на хондроитин (екстракт от Ulva Lactuca Linnaeus, екстракт от Fucaceae Fucus Vesiculosus, натриев хиалуронат), капсула (хидроксипропилметилцелулоза), бромелаин, витамин С (аскорбил палмитат, аскорбинова киселина)

                                                          Хранителна информация

Хранителни стойности

В дневна доза В две капсули
Витамин C 34mg (42%*)
Активни вещества
Глюкозамин хидрохлорид 500 mg
Хондроитин 300mg
Бромелаин 100mg

 

 

42,49 BGN
Базова цена:42,49 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти