View My Stats

Viagra Generic ( Sildenafil )

Действието на Sildenafil  се състои в това да подпомага на разширяването на кръвоносните съдове на пениса. Това улеснява кръвонапълването на пениса при сексуална възбуда. Силденафил ще помага за получаване на ерекция, само ако при наличие на сексуално стимулиране. Силденафил се употребява само от мъже, които страдат от еректилна дисфункция.

Силденафил е лекарствен препарат за лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Тя означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Не приемайте Силденафил:
- Ако приемате лекарства, съдържащи нитрати, или донори на азотен окис като амил нитрит („попърс”). Този тип лекарства често се предписват за облекчаване симптомите на гръдна жаба или болки в гърдите. Приемът на Силденафил може да предизвика засилване на ефектите на тези лекарства. Задължително информирайте Вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства. В случай, че не сте сигурни, консултирайте се Вашия лекар или фармацевт.
- Ако сте свръхчувствителен или имате алергия към Sildenafil или някоя от другите активни и допълнителни съставки на Силденафил
- Ако страдате от тежък сърдечен или чернодробен проблем.
- Ако наскоро сте прекарали инсулт,сърдечна криза, инфаркт. Избягвайте прием на Виагра и ако имате ниско кръвно налягане или редки генетични очни заболявания (като пигментозен ретинит).
- ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит)
- ако някога сте имали загуба на зрението поради неартеритна предна исхемична невропатия (НАИОН)

Силденафил е лекарствен продукт предназначен за мъже над 18-годишна възраст. Секс стимуланта не е предназначен за употреба от жени, деца и мъже под 18-годишна възраст.
Приемането на Sildenafil не се препоръчва на хора, получавали внезапно, частично, временно или трайно намаление или загуба на зрението на едното око.

Производители
Подреди по