ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

matrix nutrition WHEY MATRIX

  • Производител: MATRIX NUTRITION

Какво е Whey Matrix?

Whey Matrix е смесица от четири белтъчни източника на протеини,включително и  концентрат на суроватъчен протеин,всички от които имат различни скорости на абсорбация,позволяващи на аминокиселините да се освобождават както  бързо така и бавно. Whey Matrix комбинира 23 g протеин във всяка порция с високо съдържание на GI въглехидрати, за да подпомогне възстановяването на мускулите.

Whey Matrix е универсален шейк от суроватъчен протеин,който може да се използва за поддържане на голямо разнообразие от тренировъчни цели;преди всичко това е добавка, предназначена да подкрепи  раззтежа  на мускулната маса, но може да се използва и като протеин за наддаване на тегло. Суроватъчната матрица също е перфектна за ускоряване на възстановяването от интензивна физическа активност, това се дължи на комбинацията от качествен протеин и високо GI въглехидратно включване,което води до идеалната комбинация.

 

  • Протеинова смес с временно освобождаване: суроватъчната матрица включва бързодействащ суроватъчен протеинов концентрат и соев протеинов изолат,комбиниран с много по-бавно смилащия се мицеларен казеин.
  • BCAA Matrix: Левцин, глутамин, креатин, глицин и таурин осигуряват мощност и сила,подпомагаща мускулната работа,поддържане и растеж.
  • Insulin Boost: Whey Matrix е перфектен за възстановяване поради високото си съдържание на въглехидрати с GI, притискащ инсулин,който се смята, че подобрява мускулния ремонт.

За кого е предназначен Whey Matrix?

Whey Matrix е основно протеинов прах,разработен за увеличаване на мускулната маса, така че е идеален за всеки, който държи на тази конкретна тренировъчна цел. В допълнение към това, Whey Matrix е идеален за спортисти и жени, които желаят да ускорят възстановяването след тежка тренировка или състезание.

 

НАЦИН НА ПРИЕМАНЕ:

Смесете 1 лъжичка (45гр) с 300-400мл вода или мляко в шейкър или пасатор.

Консумирайте 1-3 порции на ден в зависимост от целта на тренировката, в идеалния случай консумирайте  веднага след тренировката.

 

                                                                                 СЪСТАВ:

Values based on:

Per 45g serving

Energy (kcal/g)

172

Protein (g)

23

Carbohydrates (g)

16.3

Of which sugars

15

Fat (g)

2.2

Of which saturates

0.7

Fibre (g)

1.3

Sodium (mg)

144

 

Matrix Protein Blend –(концентрат на суроватъчен протеин ( мляко ), млечен протеинов концентрат, пълномаслено млечен протеин, соев протеин изолат SPI90.) Аминокиселинен матрикс (L-левцин, L-глутамин, креатин, L-глицин, таурин, пептиден свързан глутамин ( Получава се от пшеничен протеин) Ароматизиране, естествени оцветители, стабилизатори (лимонена киселина, ябълчена киселина), Подсладител:.. Сукралоза

65,30 BGN
Базова цена:65,30 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти