View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
КАК ДА ПОРЪЧАМ  ПРОДУКТ

КАК ДА ПОРЪЧАМ ПРОДУКТ

Поръчката и заплащането на желаните продукти от  MY FITNESS LIVE  е лесно и бързо. Разгледайте разнообразието от продукти и добавете желаните от тях например протеини, аминокиселини или други хранителни добавки в Кошницата, като натиснете бутона ”Купи”. Добавените продукти все още не са закупени, затова може да се възползвате от възможността да ги променяте, сравнявате, добавяте или премахвате.
След като сте направили окончателния избор на продукти, следва подаването на самата поръчка.
 
Стъпка 1: Опция за плащане
В MY FITNESS LIVE  имате две възможности за подаване на заявка:
- заявка и заплащане без Регистрация
- създаване на профил в сайта на MY FITNESS LIVE, в който бързо и лесно ще проверявате статусът на поръчката.
 
Стъпка 2 - 4: Попълване на лични данни
Създаването на профил в MY FITNESS LIVE  изисква попълването на няколко основни полета. Препоръчително е да записвате само корекни данни, за да получите поръчката си безпроблемно и навременно. MY FITNESS LIVE гарантира сигурността и конфиденциалността на всички попълнени данни за пълното спокойствие и удовлетвореност на потребителите.
Плащането без регистрация изисква попълване на основните ви данни, като име и адрес, на който ще бъде доставена поръчката.
 
Стъпка 5: Начин на плащане
Плащане при получаване с Наложен платеж. Избраните от вас стоки от MY FITNESS LIVE  ще ви бъдат доставени на посочения адрес. Заплащането на продуктите се осъществява при получаването им. В тази стъпка на оформяне на доставката може да добавите коментар или забележка относно стоките.
 
Стъпка 6: Потвърждаване на поръчката
След попълването на данните и заявения начин на плащане ще видите оформена таблица с избраните от вас продукти и изчислената сума за плащане. Ако нямате забележки, завършвате поръчката с натискане на бутона „Потвърди”. След успешното завършване на поръчката ще видите съобщение оповестяващо, че заявката ви е подадена и може да очаквате обаждане. 
След потвърждаване на поръчката, очаквайте получаването й  до 20 работни дни. Ако поръчаният от вас продукт –без значение неговия тип (напр. хранителни добавки) в момента не е наличен ще получите уведомление по имейл или телефон (SMS)   .
В случай на несъответствие между поръчаните от вас продукти и получените стоки, може да върнете пратката, стига продуктите да не са разопаковани.