View My Stats

Yamamoto Nutrition Ai-Burn Hardcore

86,00 BGN
  • Производител: YAMAMOTO NUTRITION
+ -
Купи
Моля, изберете:

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE е хранителна добавка като допълнение към диетите за контрол и намаляване на теглото.

Всъщност растителните екстракти, присъстващи в продукта, благоприятстват баланса на телесното тегло (Coleus, Mate) и стимулиране на метаболизма (чили), по-специално на липидите (Bitter Orange) и въглехидратите (женшен).

Екстрактът от зелен чай също играе тонизираща функция, за да противодейства на физическата и умствената умора.

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE е безспорно един от най-добрите продукти в своя клас. Високото съдържание на активни съставки го прави много технически и специфичен за онези, които търсят най-доброто без компромиси.

Ако търсите най-доброто Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE то е правилният избор! Само Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE е в състояние да предложи количествено толкова високо съдържание на активни съставки в еднократна доза!

Също така Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE осигурява доза от 113 мг кофеин на капсула! Наименованието "мазнини горелки", дадено на добавките, се отнася до продукти, които могат да повишат метаболизма на мазнините или разхода на енергия, което води до тяхното използване за енергийни цели във физическото обучение и насърчаване на последващо намаляване на теглото.

Много добавки са се появили в този контекст, с различни нива на доказана ефективност; можем да намерим продукти, съдържащи смеси от елементи със съмнителни (или понякога вредни) свойства, за други с напълно грешен процент от активни елементи, за да бъдат ефективни. Това често е "повреждало" образа на термогенни мазнини горелки, водещи до тях понякога да се считат за неефективни, загуба на пари или дори вредни за здравето. От потребителя зависи да определи кой да избере.

Yamamoto Nutrition, като приоритет винаги като истинската ефективност и безопасност на елементите, които използва, е създал AI BURN HARDCORE.

"Подобрена" формула на своя предшественик AI BURN, която позволява максимална ефективност за повишена термогенеза и изхвърляне на мастни киселини.

AI BURN Hardcore постига целта си по различни начини, които характеризират тези множество механизми, благодарение на синергичната комбинация от различни елементи от наистина ефективни растителни фитоекстракти. Те имат екип от "оптимални" активни съставки на едно място, които подкрепят фундаменталното хранене, насочено към загуба на тегло.

В тази добавка има "ансамбъл" от растителни елементи с доказана стойност, като:

Кофеинът: най-известната активна съставка в кафето, чая, гуарана и много други съединения, което има положителен ефект върху спортните постижения по отношение на резистентност и толерантност към болка и умора, като дава допълнителен тласък на концентрацията. Кофеинът се абсорбира от червата и работи върху нервната система, сърдечно-съдовата система и мастната тъкан. В нервната система той действа върху област от хипоталамуса, която регулира телесната температура (насърчава термогенезата) и чрез умерено повишаване на тази температура, особено по време на усилие, тя използва повече мазнини. Действа върху надбъбречната жлеза, както директно, така и чрез действието на централната нервна система, освобождавайки катехоламини, които, в допълнение към повишаването на физическата активност, увеличават отделянето на мастни киселини като гориво.

Гуарана, отличен източник на кофеин, е бразилско растение, произхождащо от региона на Амазонка, и през последните години е известно заради широкото му потребление чрез напитки, екстракти и добавки, благодарение на енергийните си свойства. От гуарана получаваме семената, които са химически съставени от кофеин, теофилин и теобромин, три естествени алкалоида, които имат стимулиращ ефект върху централната нервна система. Чрез този механизъм за стимулиране, гуарана, подобно на кофеина, може да подобри реактивността и вниманието, да повлияе на настроението чрез намаляване на умората и умората и да потисне чувството на глад, като по този начин помага при загуба на тегло. Точно поради съдържанието на кофеин, или по-скоро голямо количество гуаранин (аналогично на кофеина), той може също да стимулира отделянето на катехоламини и стимулира метаболизма. Ето защо, както и поддържането на тялото като енергизиращ стимулант, той насърчава метаболитно ускорение, което подпомага отводняването на течности и използването на мастни киселини.

Зелено кафе: съдържа много антиоксиданти, най-разпространената и добре позната е хлорогенната киселина, мощен природен антиоксидант, който може да ни предпази от ефектите на токсични вещества и мутагени. Най-забележителната характеристика на зеленото кафе в контекста на тази добавка е несъмнено нейната помощ при загуба на тегло, тъй като има ефект на "изгаряне на мазнини", насърчавайки използването на мазнини като "гориво" за производство на енергия. В допълнение към тонизиращите и отслабващи ефекти, зеленото кафе има няколко други полезни свойства, които го правят много полезен в контекста на загуба на тегло. Всъщност, той е полезен и за повишаване на ефективността на тренировките, намаляване на умората и умората, кардиотоничен ефект, насърчаване на храносмилането и насърчаване на диурезата и дренирането на телесните течности. Този вид кафе е основният Този тип основна характеристика на кафето е процентът на кофеина, който е по-нисък в зелено кафе, отколкото при печените смеси от кафе, тъй като в суровия фасул кофеинът (или 1,3,7-триметилксантин) е свързан с хлорогенната киселина, образувайки кофеинов хлорогенат. , Това включва и различна абсорбция от човешкото тяло, което отнема много повече време за метаболизиране на кофеина, но може да се възползва и от неговите ефекти за по-дълго време. По отношение на режимите за намаляване на теглото е полезно да се знае, че най-важното научно откритие за зеленото кафе е способността на хлорогенната киселина да се намесва в регулирането на нивата на кръвната захар, със специфични ефекти върху реакциите на глюконеогенезата и чернодробната гликогенолиза. Фармакологичните изследвания показват, че хлорогенната киселина е инхибитор на глюкозо-6-фосфатазата, ензим, който играе ключова роля в хомеостазата на кръвната захар. Тези резултати бяха потвърдени чрез in vivo проучвания, които показват, че благодарение на този механизъм на действие, хлорогенната киселина може да намали чернодробната гликогенолиза (превръщането на гликоген в глюкоза в черния дроб) и кръвообращението на глюкозата. Следователно нивото на кръвната захар намалява и концентрациите на чернодробната глюкозо-6-фосфатаза и гликоген се увеличават. Ефектът върху контрола на захарта в организма се усилва от втори механизъм: инхибиране на неговата абсорбция, чрез специфичен и директен интервенционен механизъм върху клетките на чревната лигавица, което води до намаляване на циркулацията на захари, приемани с храна.

Зелен чай: благодарение на полифенолите и големите количества съдържащи се катехини, той действа върху симпатиковата нервна система, увеличавайки термогенезата и липолизата. Също така изглежда, че зеленият чай проявява инхибиране на чревните липази, като по този начин намалява разграждането и абсорбцията на мазнините. За да бъдем конкретни, специфичният ефект на зеления чай се дължи на факта, че той съдържа също и определено количество кофеин, който заедно с катехините може да прояви термогенни ефекти и този на теанин, аминокиселина, която ограничава секрецията на кортизол, индуциран от кофеина. , Forskolin: действа като мазнина горелка и ускорява метаболизма чрез стимулиране на производството на молекула, наречена цикличен AMP (сАМР), която "помага" на клетъчната комуникация. Когато се открие увеличение или намаление на сАМР, то действа като сигнал, който кара нашето тяло да изпълнява определени действия. Едно от нещата, които лагерът прави, е да накарат клетките ни да увеличат ензима, наречен "хормонално-чувствителна липаза", който действа чрез изгаряне на мазнини.

Coleus forskohlii е проучен преди всичко за въздействието му върху функцията на щитовидната жлеза. Според проучването форсколин стимулира аденилатциклазата в тироидните мембрани, ензим с регулаторна функция във всички клетки, включително производството на АТР (за енергия) и сАМР (който носи сигнали за адреналин), с извода, че форсколин може да подкрепи увеличаване на щитовидната жлеза. метаболизъм.

Синефрин: молекула, която се намира главно в недозрелия горчив портокал "Citrus aurantium", участва в загуба на тегло и намалява чувството на глад. Комбиниран в синергия с кофеина, неговите стимулиращи и термогенни ефекти се засилват, тъй като той също така може да ускори метаболизма и по този начин да позволи по-голямо окисление на мазнините. Той действа чрез освобождаване на адреналин с намаляване на апетита, реабсорбция на мазнините и увеличаване на енергийните разходи, и всъщност може да стимулира основния метаболизъм и по този начин да увеличи потреблението на енергия в покой. Кола гайка: този плод е много богат на активни съставки, и по-специално съдържа теобромин и други ксантини, така че е отличен стимулант за нервната система. Неговите действия могат да бъдат сравнени с тези на кафето, но с предимството да имат ефект, който е по-малко „рязък“ и вместо това е много постепенно. Кола гайката има забележителни свойства за загуба на тегло, има термогенни и мазнини ефекти на изгаряне, и също така предизвиква по-голямо чувство за пълнота, което е много изгодно в етапите на загуба на тегло. В тези етапи, той също така помага за намаляване на чувството за умора и за подпомагане на мускулната издръжливост.

Теоброминът: метилксантин, естествен алкалоид, присъстващ в какаовите дървета, чиито производни са открити благодарение на неговите различни забележителни свойства. Той има стимулиращ ефект върху централната нервна система и притежава диуретично и съдоразширяващо действие. Теоброминът се използва като вазодилататор и хипотензор, като диуретик и кардиотоник, който се вписва добре с тази група компоненти, тъй като това вещество е инхибитор на фосфодиестераза, като по този начин намалява дезактивирането на сАМР (фосфодиестеразата е ензим, който метаболизира сАМР и го прави неактивен. Това вещество действа като втори вътреклетъчен посредник, отговорен за хормоналната активност - и тази на невротрансмитери и различни метаболитни системи.Когато сАМР инактивирането се инхибира от съединение като теобромин, ефектите на невротрансмитера или хормона, които стимулират продукцията на сАМР, са по-продължителни. ) и следователно има стимулиращ ефект, насърчавайки стимулирането на катехоламини с последващо въздействие върху освобождаването на мастни киселини.

Mate: вещество с енергийни свойства, намиращо се главно в Аржентина. Коренното население пиеше чифт от празна суха тиква, през сламка, която служи като филтър. Мате съдържа набор от активни вещества като кофеин, хлорогенова киселина, теобромин и теофилин, които активират термогенезата и освобождаването на натрупаните мастни киселини. По-специално, благодарение на съдържанието на кофеин, той активира липази, ензими, които разграждат мазнините и ги правят достъпни за употреба. Благодарение на теобромина, помощникът също така намалява храненето на стреса, а теофилин, от друга страна, увеличава производството на урина и повишава дрениращата и антицелулитна активност на напитката или добавката, която я съдържа.

Капсаицин: субстанции, получени от лют червен пипер, който е влязъл в центъра на вниманието, по-специално благодарение на изследвания, които показват как капсаицинът и капсаициноидите могат да активират кафявата мастна тъкан (BAT). Нашето тяло има два вида мазнини: бял и кафяв. Първият се използва за производство на енергия, докато последният се използва за генериране на топлина чрез процес, известен като термогенеза. Тези клетки имат рецептори, които имат висок афинитет с капсаицин. Кафявата мастна тъкан изгаря излишната мазнина, за да произвежда топлина и не случайно увеличава активността си след излагане на студ (когато е необходимо да се произвежда топлина) и хиперфагия (когато е необходимо да се изхвърлят излишните калории от храната). Излагането на ниски температури води до активиране на термични рецептори, които възприемат температурата чрез канални протеини, принадлежащи към семейството на транзиторния рецепторен потенциал (TRP), като TRPM8 и TRPV1. Капсаицинът и други капсаициноиди са мощни агонисти на TRPV1 рецептори и могат следователно, активирайте кафявата мастна тъкан, стимулирайки разсейването на излишните мазнини чрез топлина и предизвиквайки генерализирано активиране на симпатиковата система, което от своя страна, чрез освобождаване на норадреналин, стимулира BAT активността.

Жен-шен: адаптогенът, произхождащ от Panax ginseng, е известен с това, че подобрява паметта и концентрацията, но също така увеличава физическата издръжливост и предотвратява увреждането на мускулите от упражненията. Полезно за спортисти по различни причини, женшенът е показал, че намалява времето за реакция на спортистите и подобрява психомоторното действие както по време на тренировка, така и в покой, но може да активира метаболизма благодарение на ефекта си върху катехоламини. Оказа се също, че екстрактите от женшен могат да намалят телесното тегло, тъй като те могат да инхибират ензимите за липогенеза и холестерогенеза.

Наличието на L-тирозин, аминокиселина, която се намесва за създаване на невротрансмитери като адреналин, норадреналин и допамин, подпомага формирането на тиреоидни хормони t3 и t4 и заедно с други елементи помага при термогенезата.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

1 капсула дневно.

В тренировачни  дни – 30-40 мин. преди тренировка 1 капсула.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.