ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Anabolic BOOST

 • Производител: YAMAMOTO NUTRITION

Anabolic BOOST YAMAMOTO е хранителна добавка, създадена за мъже, които желаят да насърчат естественото производство на тестостерон и да повишат тонуса и енергията си.

Хранителната добавка на YAMAMOTO съдържа Екстракт от Сминдух, Гъба Кордицепс, D-Аспарагинова киселина, Мака и Цинк.

Всеки, който тренира с високо интензивни спортове, включително тренировки с тежести, и по-специално Бодибилдъри, powerlifters, кросфитъри и др спортисти, знаят, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло, повишена сила и някои когнитивно-психологически аспекти.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до "канибализиране на мускулите ви" и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като "тест-бустери", т.е. с мощта на стимулиране на този хормон, е изключително впечатляващ и всъщност е "критичен" фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи.

Тесто-усилвателите непрекъснато се разкриват, описани като "агресивни" и "очарователни", термини, които служат за напомняне на добре познати допинг лекарства, с "закачливи" претенции, формули с смеси от екстракт от корен, понякога известни (по-често по-малко ..) и всички придружени от удивителни отзиви.

Това често са просто димни екрани за спортисти, жертви на фалшив подвеждащ маркетинг и с много компании, които предоставят оскъдна реална информация. Някои вещества имат истинско положително влияние (изследвания и анализ "говорят"), други малко значение за целите на строителя на тялото например, други .... много други са "хвърлени пари".

Точно както се случи с Tribulus Terrestris, фитоекстракта, който се използва от векове в Индия за увеличаване на мъжката и женската плодовитост, за да бъде незабавно привлечен под внимание от западната наука. В някои проучвания е установено ефективно действие на активната съставка на трибулуса, протодиосцина (стероидна сапонина), на нивата на андрогените, толкова много да повлияе на много компании.

В действителност, от там, стартирането на много добавки Tribulus Terrestris.

Но изследванията продължават и първите проучвания върху човешките същества започват да се появяват, също специфични за обучени мъже, или за спортисти, които практикуват спорт, като ръгби, и в края на тези проучвания не е възможно да се забележи не разликата в тестостерона или физическата сила между тези, които са приемали Трибулус и кой не. След поредица от идеи, свързани с ефективна, чувствителна, реална стимулация (а не минимална или временна, далеч от често използваните подвеждащи твърдения), научната общност потвърди, че Tribulus Terrestris при хората няма ефект, нито лутеин (LH), нито за производството на тестостерон или други андрогенни хормони, които да имат "обещаните" резултати, като чувствителни ефекти върху физическата сила и процента на мазнините.

Както винаги, отделът за изследвания и разработки на Yamamoto Nutrition винаги е на преден план и внимателен към света на изследванията, така че като се вземе под внимание всяка актуализация, ние работим за производството на най-добрите продукти, като суровините са с абсолютно качество.

AnabolicBOOST съдържа аспарагинова D-киселина, аминокиселина, която се образува главно в хипофизата, в хипоталамуса и в тестисите, която стимулира производството на сигнални молекули, които от своя страна усилват активността на "пратеника" на тестиса при хипофиза.

Това е аминокиселина, която стимулира организма да преобразува холестерола в тестостерон.

Аспарагиновата D-киселина е предимно невротрансмитер, концентриран главно в хипофизата (основната ендокринна жлеза) и в епифизата (отговорна за производството на мелатонин, хормона на съня) и се намира също и в клетките на Leydig, или в тези клетки. намиращи се в тестисите, които имат специфичната функция да произвеждат тестостерон и други много важни мъжки хормони. Смята се, че аспартатът изпълнява функция, подобна на тази на пратеника: получава сигнали от хипофизната жлеза и ги доставя директно в клетката на Лейдиг, която след това започва да върши своята работа чрез превръщане на холестерола в тестостерон, така че в резултат на това, D -аспарагиновата киселина трябва да благоприятства увеличаването на производството на тестостерон, подобрявайки приемането и предаването на съобщения между клетките и тестисите и обратно.

Това не е всичко, обаче, високите нива на L-аспарагинова киселина в мозъка причиняват хипоталамуса да стимулира отделянето на значително по-голям брой гонадотропин-освобождаващи хормони (GnRH), пролактин-освобождаващи хормони (PRFs) и хормони на освобождаване на хормони. (GHRH). Има няколко значими проучвания, демонстриращи благоприятното му въздействие върху хормоналните нива и плодовитостта при животните и особено хората, където е доказано, че D-аспарагиновата киселина, взета в продължение на 90 дни последователно, повишава нивата на тестостерон с 30-60% при мъже с плодовитост проблеми, както и значително да повлияе на параметрите на качеството на семенната течност и сега се превърна в елемент, широко открит в много специфични мъжки добавки.

AnabolicBOOST съдържа сминдух, друг фитотерапевтичен елемент, в който интересът е подновен след често противоречиви резултати, благодарение на съдържанието на фенузид, сапонин, който има положителен ефект върху ендогенното производство, което, подобно на тестостерона, се свързва със същите рецептори на тестостерон, когато има концентрация на фенузид от около 50%. Fenuside е в състояние да повиши нивата на тестостерон и има тестостероноподобно действие, свързва се с рецепторите и имитира неговите ефекти.

Ползи от приема на Anabolic BOOST YAMAMOTO:

 • Естествено повишава нивата на тестостерон;
 • Подобрява издръжливостта и силата;
 • Стимулира либидото;
 • Подобрява кръвообръщението;
 • Ускорява възстановяването на мускулатурата;
 • Спомага за покачване на чиста мускулна маса;
 • Регулира хормоните;
 • Тонизира и зарежда тялото с енергия.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте по 2 таблетки дневно с обилно количество вода.

 

61,50 BGN
Базова цена:61,50 BGN
Pulse Fitness & Spa с грижа за вашето здраве
Pulse Fitness & Spa с грижа за вашето здраве

С любезното съдействие на екипа от фитнес център Puls Fitness & Spa  предлагат на нашите клиенти БЕЗПЛАТНИ ЕДНОСЕДМИЧНИ КАРТИ" за периода от 01.05 до 30.09.2022 г.

за следните услуги:

 • Фитнес
 • Спа
 • Групови занимания
 • открит и закрит плувен басейн
 • солариум

в техните центрове намиращи се в:

 

гр.София

1. бул. „България“ №132 - Pulse Fitness & Spa BULGARIA

2. пл. "Народно събрание" №12 - Pulse Fitness DELUXE

3. ул. „Резбарска“ №47 - Pulse Fitness & Spa PLATINUM

4.  бул. "Петър Дертлиев" №60 -  Pulse Fitness & Spa WEST PARK

5.  ул. "Света София" №8 - Pulse Fitness Downtown

6. Ринг Мол - ул. „Околовръстен път“  №214 - Pulse Fitness Energy Club

7. бул. „Околовръстен път“ №251А - Pulse Fitness & Spa Mladost

8. Винарово колело, 4-ти км - Pulse Fitness & Spa Arena

 

гр.Пловдив

1.  ул. „Цанко Дюстабанов“ № 63 - Pulse Fitness & Spa PLOVDIV

 

За да активирате вашата безплатна едноседмична карта позвънете на

0700 44 044   и промо код: MY FITNESS LIFE.

КАРТАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКИ НА ПРОДУКТИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН "MY FITNESS LIFE"

 

Условия за ползване на картите

 • Дава право на достъп до фитнес, групови занимания и спа
 • Важи еднократно за един човек
 • Важи само за лица над 18-годишна възраст
 • Имате право да се възползвате от този тип карта само веднъж
 • Важи за обектите от веригата Pulse Fitness & Spa на територията на град София
 • Картата не е поименна и може да се предоставя на друг човек преди старта на едноседмичния период

 

За повече инфо Puls Fitness & Spa ( линк ) 

 

 

Подобни продукти