View My Stats

Anabolic BOOST

61,50 BGN
  • Производител: YAMAMOTO NUTRITION
+ -
Купи
Моля, изберете:

Anabolic BOOST YAMAMOTO е хранителна добавка, създадена за мъже, които желаят да насърчат естественото производство на тестостерон и да повишат тонуса и енергията си.

Хранителната добавка на YAMAMOTO съдържа Екстракт от Сминдух, Гъба Кордицепс, D-Аспарагинова киселина, Мака и Цинк.

Всеки, който тренира с високо интензивни спортове, включително тренировки с тежести, и по-специално Бодибилдъри, powerlifters, кросфитъри и др спортисти, знаят, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло, повишена сила и някои когнитивно-психологически аспекти.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до "канибализиране на мускулите ви" и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като "тест-бустери", т.е. с мощта на стимулиране на този хормон, е изключително впечатляващ и всъщност е "критичен" фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи.

Тесто-усилвателите непрекъснато се разкриват, описани като "агресивни" и "очарователни", термини, които служат за напомняне на добре познати допинг лекарства, с "закачливи" претенции, формули с смеси от екстракт от корен, понякога известни (по-често по-малко ..) и всички придружени от удивителни отзиви.

Това често са просто димни екрани за спортисти, жертви на фалшив подвеждащ маркетинг и с много компании, които предоставят оскъдна реална информация. Някои вещества имат истинско положително влияние (изследвания и анализ "говорят"), други малко значение за целите на строителя на тялото например, други .... много други са "хвърлени пари".

Точно както се случи с Tribulus Terrestris, фитоекстракта, който се използва от векове в Индия за увеличаване на мъжката и женската плодовитост, за да бъде незабавно привлечен под внимание от западната наука. В някои проучвания е установено ефективно действие на активната съставка на трибулуса, протодиосцина (стероидна сапонина), на нивата на андрогените, толкова много да повлияе на много компании.

В действителност, от там, стартирането на много добавки Tribulus Terrestris.

Но изследванията продължават и първите проучвания върху човешките същества започват да се появяват, също специфични за обучени мъже, или за спортисти, които практикуват спорт, като ръгби, и в края на тези проучвания не е възможно да се забележи не разликата в тестостерона или физическата сила между тези, които са приемали Трибулус и кой не. След поредица от идеи, свързани с ефективна, чувствителна, реална стимулация (а не минимална или временна, далеч от често използваните подвеждащи твърдения), научната общност потвърди, че Tribulus Terrestris при хората няма ефект, нито лутеин (LH), нито за производството на тестостерон или други андрогенни хормони, които да имат "обещаните" резултати, като чувствителни ефекти върху физическата сила и процента на мазнините.

Както винаги, отделът за изследвания и разработки на Yamamoto Nutrition винаги е на преден план и внимателен към света на изследванията, така че като се вземе под внимание всяка актуализация, ние работим за производството на най-добрите продукти, като суровините са с абсолютно качество.

AnabolicBOOST съдържа аспарагинова D-киселина, аминокиселина, която се образува главно в хипофизата, в хипоталамуса и в тестисите, която стимулира производството на сигнални молекули, които от своя страна усилват активността на "пратеника" на тестиса при хипофиза.

Това е аминокиселина, която стимулира организма да преобразува холестерола в тестостерон.

Аспарагиновата D-киселина е предимно невротрансмитер, концентриран главно в хипофизата (основната ендокринна жлеза) и в епифизата (отговорна за производството на мелатонин, хормона на съня) и се намира също и в клетките на Leydig, или в тези клетки. намиращи се в тестисите, които имат специфичната функция да произвеждат тестостерон и други много важни мъжки хормони. Смята се, че аспартатът изпълнява функция, подобна на тази на пратеника: получава сигнали от хипофизната жлеза и ги доставя директно в клетката на Лейдиг, която след това започва да върши своята работа чрез превръщане на холестерола в тестостерон, така че в резултат на това, D -аспарагиновата киселина трябва да благоприятства увеличаването на производството на тестостерон, подобрявайки приемането и предаването на съобщения между клетките и тестисите и обратно.

Това не е всичко, обаче, високите нива на L-аспарагинова киселина в мозъка причиняват хипоталамуса да стимулира отделянето на значително по-голям брой гонадотропин-освобождаващи хормони (GnRH), пролактин-освобождаващи хормони (PRFs) и хормони на освобождаване на хормони. (GHRH). Има няколко значими проучвания, демонстриращи благоприятното му въздействие върху хормоналните нива и плодовитостта при животните и особено хората, където е доказано, че D-аспарагиновата киселина, взета в продължение на 90 дни последователно, повишава нивата на тестостерон с 30-60% при мъже с плодовитост проблеми, както и значително да повлияе на параметрите на качеството на семенната течност и сега се превърна в елемент, широко открит в много специфични мъжки добавки.

AnabolicBOOST съдържа сминдух, друг фитотерапевтичен елемент, в който интересът е подновен след често противоречиви резултати, благодарение на съдържанието на фенузид, сапонин, който има положителен ефект върху ендогенното производство, което, подобно на тестостерона, се свързва със същите рецептори на тестостерон, когато има концентрация на фенузид от около 50%. Fenuside е в състояние да повиши нивата на тестостерон и има тестостероноподобно действие, свързва се с рецепторите и имитира неговите ефекти.

Ползи от приема на Anabolic BOOST YAMAMOTO:

  • Естествено повишава нивата на тестостерон;
  • Подобрява издръжливостта и силата;
  • Стимулира либидото;
  • Подобрява кръвообръщението;
  • Ускорява възстановяването на мускулатурата;
  • Спомага за покачване на чиста мускулна маса;
  • Регулира хормоните;
  • Тонизира и зарежда тялото с енергия.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте по 2 таблетки дневно с обилно количество вода.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.