• Производител: Swedish supplements

Arginine PRO - KYOWA Quality

30,40 BGN
+ -

Yamamoto® Nutrition представя Arginine PRO. Arginine PRO е хранителна добавка L-Aргинин, препоръчвана при случаи на повишена нужда от L-Аргинин, особено за спортисти и жени, които участват в усилена физическа активност. Продуктът е 100% Kyowa® марка Arginine HCL, с гаранция за качество. Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама ултра-чисти аминокиселини и сродни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD., световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството. С иновативната си ферментационна технология, развита през годините. Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването.

Марката KQ осигурява постоянно чисти продукти, основани на 60-годишния опит на Kyowa®. Осигуряването на качеството е в ядрото на марката KQ. L-Аргининът е несъществена аминокиселина, което означава, че при нормални условия тя може да бъде синтезирана от човешкото тяло, за да задоволи нуждите си.

В случай на лошо хранене или тежка физическа активност тялото вече не може да произвежда достатъчно аргинин, така че определено количество трябва да се консумира чрез диетата или чрез добавки. Като единственият прекурсор на азотния оксид (NO) и важен прекурсор на креатина, добавката с аргинин е разпространена сред спортистите и културистите.

YAMAMOTO ARGININE PRO KYOWA® QUALITY доставя на органима 2000 мг. L-arginine HCl с всяка доза.

L-аргининът се дефинира като полузаменима или незаменима антиоксидантна аминокиселина. По принцип тялото може да я синтезира само, но в някои случаи (при подрастващите, спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните хора) му е необходима допълнителна подкрепа от външни източници – храна или хранителни добавки. 

L-аргининът действа като прекурсор на азотния оксид (NO) и се превръща във все по-популярна добавка сред активно спортуващите. Той стимулира потока на кръв в кръвоносната система и поддържа здрави и разширени кръвоносните съдове, което ефективно допринася за подобряване на силата, издръжливостта и спортните постижения. Увеличването на кръвния поток от своя страна има роля и в подобряването на еректилната и мозъчната функция.

L-аргининът има свойството допълнително да увеличава секрецията на растежния хормон, което улеснява покачването на чистата мускулна маса и обем. Подпомага изгарянето на мазнините и допринася за по-бързото възстановяване на тялото след тежки физически натоварвания. Аргининът има свойството и да подсилва имунната система и детоксикира организма.

  • Стимулира потока на кръвта в кръвоносната система.
  • Увеличава секрецията на растежния хормон и допринася зa pacтeжa нa чиста мycĸyлнa мaca.
  • Увeличaвa cилaтa и издpъжливocттa.
  • Учааства дocтaвĸaтa нa ĸиcлopoд и xpaнитeлни вeщecтвa дo мycĸyлитe
  • Πoдoбpявa ĸpъвooбpaщeниeтo.
  • Ускорява възстановяването след тежки физически натоварвания.
  • Подпомага имyннaтa cиcтeмa.
  • Допринася за подообряване и на еректилната функция.
  • Поддържа мозъчната функция.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

по 2 таблетки на ден с вода или друга течност 20-30 минути преди интензивно физическо натоварване или вечер преди лягане на празен стомах. Таблетките нетрябва да се дъвчат.

Състав в дневна доза (2 таблетки): L-arginine HCl 2.000mg