• Производител: YAMAMOTO NUTRITION

Diuricell

67,20 BGN
+ -

Yamamoto® Research Diuricell е хранителна добавка на растителна основа с бромелаин, която ще ви помага за непречистващите функции на тялото и баланса на телесното тегло.

Diuricell е практична и приятна напитка, която действа от вътрешността на тялото,като пречиства и стимулира диурезата и помага да се изхвърлят излишните течности и токсини, които причиняват задържане на вода, подуване, възпаление, венозна недостатъчност, както и целулит.

Diuricell се състои от смес от пречистени и дрениращи билки, като например: - екстракт от ананас, който подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, тъй като съдържа активните му съставки; преди всичко, бромелаинът има фибринолитично действие, действащо на нивото на кръвоносните съдове, което намалява вазодилатацията и прекомерната пропускливост на капилярите, като по този начин намалява локализираното възпаление или болка.

Бромелаинът също дава инхибираща и модулираща активност на тромбоцитната агрегация при коагулация във венозна недостатъчност с тенденция към образуване на тромби . По този начин е ефективен и в случай на задържане на вода благодарение на диуретичното му действие поради наличието на органични киселини, които са в състояние да стимулират елиминирането на излишните течности, натрупани в подкожната тъкан.

Корен от Глухарче (Dandelion extract) наричано още и глухарче поради формата си, е лечебна билка, позната още от древни времена за полезните свойства на черния дроб и като диуретик.. Функцията за изхвърляне на течностите позволява също така да се лекуват сложни състояния като проблеми с черния дроб, високо кръвно налягане и наднормено тегло.

Бреза(Silver birch extract), която има естествено диуретично и лимфен дрениращ ефект. Благодарение на увеличаването на емисиите на урина, тя улеснява елиминирането на водата и излишните вещества, натрупани в организма, като холестерол и пикочни киселини. Поради тази причина брезата се използва при лечението на хипертония и задържането на вода. Диуретичният ефект действа и по превантивен начин по отношение на образуването на камъни и става вид антисептично "измиване" в уринарния тракт.

Пилосела е отлична за противодействие на задържането на водата и елиминирането на отпадъците, налични в нашето тяло, благодарение на дрениращата и диуретичната функция. Едно отлично естествено средство срещу целулита е и способността му да намалява пикочната киселина (типична за тези, които следват неправилна диета, характеризираща се с прекомерна консумация на месо), благодарение на високото съдържание на флавоноиди и стимулиране на производството на жлъчка , осигурявайки конкретна помощ при пречистването на черния дроб.

Котешки мустачки (Orthosiphon aristatus), който има отлични диуретични свойства, тъй като улеснява елиминирането на натриев хлорид и увеличава екскрецията на азотни съединения като пикочната киселина в урината, се използва не само за проблеми със задържането на вода, но и за противодействие на образуването и насърчаване на елиминирането на фосфатурия и бъбречни камъни.

Благодарение на Синефрин( Sinefrina) от горчивият портокал има свойства на изгаряне на мазнини, стимулиращи бета-3 адренергичните рецептори, главно в мастната тъкан и черния дроб, които са отговорни за разрушаването на мастните процеси (липолиза). Той стимулира лимфната система и следователно е полезен при задържането на вода.

Бодлив залист или миши трън(Butcher's-broom extract) противодейства на вазодилатацията дължаща се на действието на рускоген, вещество, което прави стената на кръвоносните съдове по-еластична, като по този начин предотвратява лимфната стагнация. Благодарение на тези свойства, Бодлив залист или миши трън е добра натурална противовъзпалителна лекарствена терапия и е за облекчаване на хроничната венозна недостатъчност и свързаните микроциркулаторни заболявания като нощни крампи, сърбеж, тежест в краката, чувство за подуване, умора и болка при крайниците.

Европейски екстракт от златен дъб(European goldenrod extract ) е растение с депутативно и противовъзпалително действие върху урогениталния апарат. Характеризира се с забележителен диуретичен ефект, който го прави уникално средство за лечение на заболявания на пикочните пътища и за предотвратяване на камъни в бъбреците;

 

Diuricell е приложим при:

  • отоци в крайниците
  • за лимфен дренаж
  • детоксикация на организма
  • диуретична намеса и въздействие
  • оптимизиране обмяната на вещества
  • подагра и високи нива на пикочна киселина

Продуктът е унисекс – може да се приема и от мъже и от жени. Дами, преминали през лъчетерапия, която уврежда лимфната система, чрез което идват и оплаквания, бързо ще усетят облекчение!

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

 

разредете 20 ml в чаша вода и приемайте два пъти на ден, за предпочитане между храненията. Разклатете бутилката точно преди употреба. Приемайте всеки ден по 40 мл от Diuricell.

 

СЪСТАВ:

 

1000 ml   Pineapple
Nutrition information
Per daily dose: 40 ml
  Per daily dose (40 ml)
Bromelain 500 mg
Mouse-ear hawkweed extract 400 mg
Silver birch extract 360 mg
Dandelion extract 300 mg
Butcher's-broom extract 300 mg
Orthosiphon extract 200 mg
European goldenrod extract 100 mg
Bitter orange extract
of which Synephrine
80 mg
8 mg
Ingredients: water, fructose, bromelain (1250 GDU/500 mg of enzyme) [from Ananas comosus (L.) Merr., stipe], flavourings, mouse-ear hawkweed (Hieracium pilosella L.) aerial part d.e. std. 1% total flavonoids expressed as
vitexin, silver birch (Betula pendula Roth) leaf d.e. std. 2.5% total flavonoids expressed as hyperoside, dandelion (Taraxacum officinale Weber) root d.e., butcher's-broom (Ruscus aculeatus L.) root d.e. std.5% saponins expressed
as ruscogenin, orthosiphon [Orthosiphon aristatus (Blume) Miq.] leaf d.e. std.0.2% sinensetine, acid: citric acid, european goldenrod (Solidago virga-aurea L.) aerial part with flowers d.e., bitter orange (Citrus aurantium L.
var. amara) immature fruit d.e. std. 10% synephrine, preservative: potassium sorbate, sweetener: sucralose.

 

Подобни продукти