• Производител: YAMAMOTO NUTRITION

GlutaMass Powder (100% glutamine)

55,20 BGN
+ -

Yamamoto® Nutrition Glutamass POWDER е добавка на основата на чист L-глутаминов прах.

Glutamass POWDER е добавка с глутамин, подходяща за спортисти, които предприемат физически дейности, които изискват интензивно мускулно натоварване.

Глутаминът е най-богатата аминокиселина в кръвта.

Глутаминът е от съществено значение в определени ситуации, като тежко упражнение, при което тялото не може да отговори на нуждата да синтезира глутамин.

Глутаминът е вид аминокиселина, действащa като градивeн елемент на протеините. При стрес нивото на глутамин в тялото намалява. Глутаминът укрепва имунната система и подобрява функциите на храносмилателната система. Глутаминът помага за производството на антиоксиданти, осигурява оптимален киселинно-алкален баланс на организма, помага за детоксацията на клетките.

Дефицит на глутамин в тялото се получава при умора, храносмилателни проблеми, стрес, невъзможността за генериране на достатъчно енергия. Глутаминът е вид аминокиселина, действащ като градивните елементи на протеините. При стрес нивото на глутамин в тялото намалява.

Глутаминът е аминокиселина, която в човешкия организъм се среща в най-голяма степен и се жизненоважна за мускулния растеж и развитие. При ежедневни тежки физически натоварвания, тялото ни не може да си набави или да си синтезира нужните количества глутамин, затова е важно да го приемаме като хранителна добавка.

YAMAMOTO GLUTAMASS POWDER осигурява оптимално насищане на мускулната тъкан с глутамин, което значително допринася за пълноценното въстановяване след интензивно физическо натоварване и улеснява покачването на чиста мускулна маса. Тази важна аминокиселина има множество благоприятни ефекти върху организма, включително върху храносмилателната и имунната система.

 

  • Намалява умората;
  • Доставя 5 гр. Л-глутамин с всяка порция.
  • Допринася пълноценното въстановяване.
  • Улеснява покачването на чиста мускулна маса.
  • Има благоприятен ефект върху храносмилателната и имунната система.
  • Стимулира естествената секреция на хормон на растежа;
  • Възстановява мускулите след тренировка;
  • Стимулира мускулния растеж и естественото повишаване на мускулната маса;
  • Активира имунните защити на организма и подсилва защитните функции на имунитета.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

1 мерителна лъжичка (5 гр.) се разбъркват в чаша вода или друга напитка и се приема веднъж на ден, най-добре след физическо натоварване.

 

 

Важно! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Избягвайте излагането на топлинни източници и слънчева светлина.