• Производител: YAMAMOTO NUTRITION

GlycoBol

52,30 BGN
+ -

GlycoBol® е хранителна добавка, препоръчвана за спортисти, които участват в интензивни и продължителни физически дейности.

Yamamoto® Nutrition използва само оригиналния CLUSTER DEXTRINTM 100% произведен в Япония.

Въглехидратите допринасят за възстановяване на нормалната мускулна функция (свиване) след напрегнати и продължителни упражнения, включващи мускулна умора и изчерпване на гликогенните запаси в скелетните мускули.

Благоприятният ефект се постига чрез консумацията на въглехидрати от всички източници, равняващи се на еквивалента на 4 g на килограм телесно тегло. Приемът се извършва в дози, започващи през първите 4 часа след интензивно или продължително упражняване, включващо мускулна умора и изчерпване на гликогенните запаси в скелетните мускули и завършва на 6 час след тренировка.

Този нов клас добавки на основата на въглехидрати, дефинирани като "дизайнерски глюкозни полимери" или силно разклонени циклодекстрини (HBCD), са следващата еволюционна стъпка за всички продукти на основата на въглехидрати на пазара.

HBCD са нов тип глюкозни полимери, които се получават от реакцията между восъчна царевица и определен ензим, образувайки циклична структура.

Резултатът е глюкозен полимер с идеални свойства: например средно молекулно тегло 160 000 Da с много ниска осмолалност и следователно много бързо изпразване на стомаха.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

добавете 3 лъжички (30 g) в 250 ml вода или друга любима напитка и приемайте веднъж дневно, след тренировка, в рамките на първите 4 часа и не по-късно от 6 часа, след силно интензивно и / или дълготрайно физическо упражнение . Продуктът може да се приема дори преди и по време на тренировка.

 

 

ВАЖНО: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са важни. Съхранявайте плътно затворени на хладно и сухо място.