ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

KAMIKAZE

 • Производител: YAMAMOTO NUTRITION

Kamikaze е първата предтренировъчна формула, която съдържа нова формулировка и различен прочит. Революционен продукт във всяко отношение, предназначен за всеки, който търси най-добрите научни технологии в храненето на клетъчно ниво (суплементирането).

Всеки, който тренира здраво, знае, че намаляването на умората, подхранването на мускулите и ускоряването на времето за възстановяване са от ключово значение за постигането на резултати. И именно това прави Kamikaze.  От Yamamoto ® Nutrition за първи път използват Setria ® Performance Blend: патентована комбинация от L-цитрулин и глутатион, която усилва и удължава производството на азотен оксид (NO).

Азотният оксид (известен още като производителят на по-добро напомпване”) е важен за правилното функциониране на кръвоносната система на тялото, както и за отстраняване на амоняка и лактата от кръвта. Kamikaze работи в посока намаляване на умората, поддържане на имунното здраве и осигурява мощна антиоксидантна защита.

KAMIKAZE е хранителна добавка, създадена с помощта на революционната технология CNOP-1™. Съдържа съставки с възможно най-високо качество и чистота, с цел увеличаване на ефективността по време на тренировка.

CNOP-1™ е концентриран прекурсор на азотния оксид. Характеризира се с различен, по-силен и дълготраен начин на стимулация на синтеза на веществото. Това се отнася както за началото / иницирането на процеса, така и за неговата поддръжка. В подкрепа на всичко това, официално научно проучване показва колко голяма е ефективността на CNOP-1™.

Докато разработват Kamikaze, изследователите на Yamamoto Nutrition се концентрират върху механизмите на синтез на азотен оксид. Подобряването на процеса обуславя невероятните полезни ефекти на добавката както по отношение на растежа, така и за възстановяването след физическо натоварване.
Kamikaze е изключително ефективна предтренировъчна формула за всеки, който иска повече ... много повече! Това е първата добавка с изцяло обновена формула. Революционен продукт във всяко отношение, предназначен за хора, които търсят най-добрите научни технологии в света на хранителните добавки.

Ако спортувате по различен интензивен начин, намалили сте калориите в диетата или обратното – веднага ще се убедите в ползите на  Камиказе. Ще имате сили да завършите всяко повторение плавно, дълбоко, така че да стимулирате повече мускулни клетки да работят и да се развиват. Затова с Kamikaze ще се чувствате по-големи, плътни и различни. Разработването на такава формула продукт, по този начин, може и ще доведе до невероятни ползи, както по отношение на растежа ви, така и върху възстановяването на мускулите.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Добавете 1 лъжичка (17,5 g) в 200 ml вода и приемайте веднъж на ден.

 

 

СЪСТАВ:

 

Съдържа кофеин (200 mg / дневна доза).

Съдържание: в 17,5 гр.
CNOP-1 [L-цитрулин, креатин (Creapure®), L-левцин (KyowaQuality®), 
L-изолевцин (KyowaQuality®), L-валин (KyowaQuality®), бета аланин, 
таурин, L-тирозин, редуциран L-глутатион (Setria®), кофеин] 
15,4 g

Състав: CNOP-1 [L-цитрулин, креатин монохидрат, L-левцин, бета аланин, L-изолевцин, L-валин, таурин, L-тирозин, редуциран L-глутатион, кофеин безводен], регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизатори, стабилизатори: захарни естери на мастни киселини, хидроксипропил-метилцелулоза; анти-слепващ агент: силициев диоксид, подсладители:

 

Важно: Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Добавките не заместват разнообразното хранене. Балансираната диета и здравословният начин на живот са изключително важни. Продуктът не е подходящ за бременни жени и деца. Задължително се консултирайте с лекар при продължителна употреба. Не превишавайте дневния прием на 400 mg кофеин от всички източници. Не използвайте преди лягане и избягвайте консумацията с алкохол.

 

89,20 BGN
Базова цена:89,20 BGN
Pulse Fitness & Spa с грижа за вашето здраве
Pulse Fitness & Spa с грижа за вашето здраве

С любезното съдействие на екипа от фитнес център Puls Fitness & Spa  предлагат на нашите клиенти БЕЗПЛАТНИ ЕДНОСЕДМИЧНИ КАРТИ" за периода от 01.05 до 30.09.2022 г.

за следните услуги:

 • Фитнес
 • Спа
 • Групови занимания
 • открит и закрит плувен басейн
 • солариум

в техните центрове намиращи се в:

 

гр.София

1. бул. „България“ №132 - Pulse Fitness & Spa BULGARIA

2. пл. "Народно събрание" №12 - Pulse Fitness DELUXE

3. ул. „Резбарска“ №47 - Pulse Fitness & Spa PLATINUM

4.  бул. "Петър Дертлиев" №60 -  Pulse Fitness & Spa WEST PARK

5.  ул. "Света София" №8 - Pulse Fitness Downtown

6. Ринг Мол - ул. „Околовръстен път“  №214 - Pulse Fitness Energy Club

7. бул. „Околовръстен път“ №251А - Pulse Fitness & Spa Mladost

8. Винарово колело, 4-ти км - Pulse Fitness & Spa Arena

 

гр.Пловдив

1.  ул. „Цанко Дюстабанов“ № 63 - Pulse Fitness & Spa PLOVDIV

 

За да активирате вашата безплатна едноседмична карта позвънете на

0700 44 044   и промо код: MY FITNESS LIFE.

КАРТАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКИ НА ПРОДУКТИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН "MY FITNESS LIFE"

 

Условия за ползване на картите

 • Дава право на достъп до фитнес, групови занимания и спа
 • Важи еднократно за един човек
 • Важи само за лица над 18-годишна възраст
 • Имате право да се възползвате от този тип карта само веднъж
 • Важи за обектите от веригата Pulse Fitness & Spa на територията на град София
 • Картата не е поименна и може да се предоставя на друг човек преди старта на едноседмичния период

 

За повече инфо Puls Fitness & Spa ( линк ) 

 

 

Подобни продукти